Здравейте,
Историята ми е следната(имах регистрация ама си я забравих паролата ии да)... Всичко почна на една екскурзия през октомври 2015... От там си харесах едно момиче от моя клас, опитвах се да ѝ се харесам ама не се получи... Дори я бях поканил на 24 декември да гледаме филм(мислех да ѝ предложа), но явно не трябва да си доверявам намеренията на всеки ... И тря тръгна с един мой приятел, след което на мен не ми стана много приятно ама какво да се прави приех го... Това харесване продължи 6 месеца, спрях да я харесвам ... И пак на екскурзия, напих се и тя се грижеше един вид за мен ... Е наложи се да спя в нейната стая, и преди да легнем да заспим аз си признах всичко и пак почнах да я харесвам ... И това харесване продължи 4 месеца, пак я отхаресах, нооо този Януари пак започнах... Даже на скоро се събра с бившия си(не моя приятел) и това го приех ... Таа ще ми дадете ли съвет какво да правя ? Или някакъв начин да я отхаресам или това трябва да го търпя отново ?(btw станаха 11 месеца вече)... Нямам никакъв шанс с нея(щом и приятелката ѝ го каза).. И отново да си дойда на въпроса какво да правя ?