- Форум
- По малко от всичко
- Борса - Купувам/Продавам
- Продавам аудио книга
Продавам аудио книгата на Дейл Карнеги - Как да преодолеем безпокойството и да се радваме на живота за 12лв.
Аудио книгата е закупена от http://audiobookbg.com/produkt/%D0%B...F%D0%BE%D0%BA/
Осъзна, че си даде парите за боклук и сега искаш да си ги избиеш. Дано никой не се върже.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
плс некой да ми обясни какъв е смисълът от аудио книгите
доказано е, ама пробвай, в нета бол книжки
даже последно май че слушах някви работи за митология на френски
(иди-дойди??)
о аз не се карам
в момента не съм адекватна, ама мъъъънинко
ами. разбираемо и използваемо български, английски, френски (немски....... налага се), но съм учила и японски, корейски и шведски странично. и не броим книгите на руски, дето чета, като не намеря нещо на български
и не, тва не бяха минути за платена реклама![]()
А латиснки знаеш ли? И/или старогръцки.
Той е по- труден от латинския и по- непотребен (освен ако не се занимаваш с класическа литература или с богословие). Ама е интересен. Ако някога искаш да научиш нов език пробвай него. Разяснява много от граматиката на европейските езици и прави изучаването им по- лесно.
най-възможно е да седна да разуча граматиката, нищо повече
латинския няма смисъл да го пипвам, понеже правя асоциации с другите романски езици, ако майка ми реши да продължи да ме юрка за медицина, може и да го метна, ама едва ли, тоя му е най-големия шанс
Не си мисли, че е толкова лесна граматиката. На мен ми се струва езика с най- тежка граматика (от европейските).
Ти какво искаш да учиш?
абе... аз по принцип хич не обичам да уча, ама вече наистина трябва да се замислям
макар и да ме влече доста човешката анатомия, не мисля, че от мен ще стане свестен лекар
то ще е много иронично от моя страна, ама за да съм психиатър ми трябва да следвам медицина, но пък може да се опра и на психологията
Психиатрията е много интересна професия. И ако наистина искаш си струва да учиш медицина заради това. Ще се лекувам при теб ако станеш психиатър.