Здравейте, аз малко подминах тийн годините, но ми трябва съвет. Влязах в една невероятно хиксова ситуация благодарение на желанието ми да лъжа. Тъй като си бях смотан, реших че една безобидна лъжа, да кажа че съм правил секс и вече да не съм сред девствениците, в момента ми преебава живота. Тъй като с времето не вървеше да съм бил само с една, излъгах и че съм бил с друга...Вярно, ние излизахме и всичко, поиграхме си един с друг, но секс нямаше. И така си продължих, като това лято бях в друг град излизах с момичета, играхме си малко, но отново...И тъй като ми беше тъпо да си призная, аз казах, че сме правили секс. И ето, 24 годишен, почти на 25, девствен...
Идва следващият момент, запознах се с едно момиче покрай познати, тя е много готина и има химия между нас. Сега обаче не знам какво да направя, тъй като нещата малко се скапват, най-вече заради това, че аз съм несигурен и тя явно го усеща... Не знам кое ще е по добре, да и кажа истината или да се стегна и да продължа нещата както са си и да се нядявам да не се усети... Искам да и кажа, но не знам как ще реагира....Нормално, излизаш с някой, говорили сте за секс и т.н. и изведнъж той ти казва, че всъщност е лъгал и е девствен...Знам че историята е много жалка, но така се случи, глупак съм знам, но...Какво бихте ме посъветвали? Как бихте реагирали вие на това?