.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Как да започна разговор с момиче, което харесвам ?

Здравейте,бих искал да ви помоля за съвет.Ситуацията е следната.Преди няколко дена излязох да се позабавляам с приятели.Отидохме да пийнем по някое друго питие в една дискотека и по едно време се появи едно момиче, което адски много ми хареса.Попринцип имам смелост и когато си харесам някое момиче действам на момента и не се притеснявам, че може да ме отреже.Смея да твърдя, че имам доста успехи в свалките, но ми се е случвало и да ме отрежат, което е напълно нормално В този случай обаче момичето беше с още 5 приятелки и някак си не се реших да отида да я заговоря.Не че ме беше срам или ме притесняваше, че може да ме изгледат странно и после да ме коментират, просто си помислих, че няма да претърпя особено голям успех.Затова изчаках да излезе да пуши за да действам, но се оказа, че не пуши и постоянно стоеше на бара с приятелките си В крайна сметка нищо не се случи.На другия ден реших да поразпитам за нея и се поразрових в клюкарника фейсбук и след 10-тина минути вече я бях намерил. Оказа се, че учим в един и същи университет.Предложих и веднага приятелство и след по-малко от 1 час тя ме добави.Тук започва моята дилема.Случвало ми се е и преди да си харесам някое момиче, да го намеря във фейсбук и да започна да го свалям.Много пъти ми се е получавало и съм имал успех.Имал съм и неуспехи разбира се.Забелязал съм,че за да имаш някакъв успех трябва да допаднеш на мимичето визуално, не те ли хареса като ти разгледа профила, просто нямаш шанс.Разбира се има и изключение от правилото.Случвало ми се е и да и да не ме харесва в началото, но да и завъртя главата до такава степен, че да се влюби в мен.В случая с въпросното момиче, цъквам на чата и зациклям.. понеже много я харесвам и искам да я впечатля с нещо по-различно от изтърканото: -Здравей, как си; какво правиш; може ли да се запознаем и т.н.Аз съм доста контактен и ако поне малко ме харесва имам голям шанс да я спечеля.Мога да говоря на всякакви теми.Въпросът ми е как да започна разговора.Явно много ми е завъртяла главата и всичко, което ми хрумва ми се струва тъпо и незначително.Много ще съм благодарен на женската част, която ще прочете тази тема да ми даде някакъв съвет.Какво би ви впечатлило, когато едно непознато момче ви пише в чата примерно?Какви трябва да са първите му думи?Винаги ми е било интересно Просто ми трябва някакъв старт, за да се отпусна.Благодаря ви предварително ))

Супер фен Аватара на corbV2
    Не ти трябва. След няколко седмици, месеца, година, две ще съжаляваш.

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    На мен лично не би ми се сторило банално някой да ми пише "Здравей,как си".Това е напълно нормален начин да се започне разговор.Ако пък не,разгледай профила й,виж каква музика харесва,какви страници е харесала,какво учи-ако се занимава с определено нещо,например музика или фотография,можеш да й изпратиш някоя песен,снимка.Макар че това е малко stalker-ско,но пък може и да се окаже +. Ако й покажеш,че се интересуваш от нейните интереси,може да я впечатлиш по-лесно.
    Моят съвет е при първа възможност да я поканиш да излезете и да си направиш извод за какво иде реч.При положение,че изобщо не сте контактували,може да се окаже,че тя не е никак това,което си представяш и само да си изгубиш времето в писане и чатове.Комуникацията на живо е най-големият показател.
    Успех!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Дъщеря ми е на година и половина. Като си хареса някое дете, отива право при него и го гушва. Много добър подход

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Дъщеря ми е на година и половина. Като си хареса някое дете, отива право при него и го гушва. Много добър подход
    Да, ама големите хора са много по-малко социални от децата, ако направиш така най-много ще те помислят за някой натрапник или психопат!

Мега фен Аватара на Blab
    дали, или?
    всички отвътре сме едни уплашени деца.
    ......
    на въпроса:
    аз имам особено отношение към думите и много лесно се ловя на тях (не се гордея с романтичността си, няколко манипулативни психопати съм (при)виждала като чаровни принцове).
    затова, на въпроса "какво би ме впечатлило" ще ти отговоря с "да не се опитват да ме лъжат", или по друг начин - да бъдат честни и откровени - най-вече пред себе си. другото е губене на време и някакви игри на егото.

успех!;

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Наскоро симпатична моя позната беше попитана на опашката дали е омъжена. Директно без заобиколки от тийнейджър. Направо я беше разтопил. Омъжена е отдавна и е поне с 10год. по-голяма от него. Но се е получил разговор и усмивка.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от johnpham Виж мнението
    Съжалявам...
    Този подход не работи и става неприемлив и дори опасен след първи клас:
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    ...така най-много ще те помислят за някой натрапник или психопат!
    Точно!
    Наскоро симпатична моя позната беше попитана на опашката дали е омъжена. Директно без заобиколки от тийнейджър. Направо я беше разтопил. Омъжена е отдавна и е поне с 10год. по-голяма от него. Но се е получил разговор и усмивка.
    Загорял тийн и MILF - класика !
    И какво излезе от това ?! А? Онази се "разтопила"?! Качило ѝ се самочувствието че "още я бива", а тийнът има фантазия за биене на чикии вечерта !
    Страхотно развитие, няма що !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Просто някои хора имат подход към жените и знаят как да ги попитат и предразположат, също и коя да попитат, защото има и такива дето, ако ги нацелиш или нямаш подход може и да ти набие шамарите!

Цитирай Първоначално написано от johnpham Виж мнението
    Здравейте,бих искал да ви помоля за съвет.Ситуацията е следната.Преди няколко дена излязох да се позабавляам с приятели.Отидохме да пийнем по някое друго питие в една дискотека и по едно време се появи едно момиче, което адски много ми хареса.Попринцип имам смелост и когато си харесам някое момиче действам на момента и не се притеснявам, че може да ме отреже.Смея да твърдя, че имам доста успехи в свалките, но ми се е случвало и да ме отрежат, което е напълно нормално В този случай обаче момичето беше с още 5 приятелки и някак си не се реших да отида да я заговоря.Не че ме беше срам или ме притесняваше, че може да ме изгледат странно и после да ме коментират, просто си помислих, че няма да претърпя особено голям успех.Затова изчаках да излезе да пуши за да действам, но се оказа, че не пуши и постоянно стоеше на бара с приятелките си В крайна сметка нищо не се случи.На другия ден реших да поразпитам за нея и се поразрових в клюкарника фейсбук и след 10-тина минути вече я бях намерил. Оказа се, че учим в един и същи университет.Предложих и веднага приятелство и след по-малко от 1 час тя ме добави.Тук започва моята дилема.Случвало ми се е и преди да си харесам някое момиче, да го намеря във фейсбук и да започна да го свалям.Много пъти ми се е получавало и съм имал успех.Имал съм и неуспехи разбира се.Забелязал съм,че за да имаш някакъв успех трябва да допаднеш на мимичето визуално, не те ли хареса като ти разгледа профила, просто нямаш шанс.Разбира се има и изключение от правилото.Случвало ми се е и да и да не ме харесва в началото, но да и завъртя главата до такава степен, че да се влюби в мен.В случая с въпросното момиче, цъквам на чата и зациклям.. понеже много я харесвам и искам да я впечатля с нещо по-различно от изтърканото: -Здравей, как си; какво правиш; може ли да се запознаем и т.н.Аз съм доста контактен и ако поне малко ме харесва имам голям шанс да я спечеля.Мога да говоря на всякакви теми.Въпросът ми е как да започна разговора.Явно много ми е завъртяла главата и всичко, което ми хрумва ми се струва тъпо и незначително.Много ще съм благодарен на женската част, която ще прочете тази тема да ми даде някакъв съвет.Какво би ви впечатлило, когато едно непознато момче ви пише в чата примерно?Какви трябва да са първите му думи?Винаги ми е било интересно Просто ми трябва някакъв старт, за да се отпусна.Благодаря ви предварително ))
    Жените по дискотеките по принцип не очакват нещо много впечатляващо откъм речевите ти способности, главно защото и техните са толкоз осакатени.
    Vici mea fata vivendo

Голям фен Аватара на Electrа
    Цитирай Първоначално написано от Жил дьо Ре Виж мнението
    Жените по дискотеките по принцип не очакват нещо много впечатляващо откъм речевите ти способности, главно защото и техните са толкоз осакатени.
    тъжната истина
    но има и изключения, ениуей не мисля, че е нормално да завързваш контакт чрез фб несериозно е някакво

Повече от фен Аватара на KREED
    Да се надяваме, че като порасне ще се придържа към гушкането.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Да, ама големите хора са много по-малко социални от децата, ако направиш така най-много ще те помислят за някой натрапник или психопат!
    Ако нямаш проблеми с хигиената и външния вид ще ти се хили и ще се чуди какво искаш.

Цитирай Първоначално написано от Archer! Виж мнението
    Ако нямаш проблеми с хигиената и външния вид ще ти се хили и ще се чуди какво искаш.
    И пак зависи на каква попаднеш!

Повече от фен Аватара на Iphigenia
    Започваш да ѝ говориш. Преди това трябва да си я срещнал някъде и да имаш повод да ѝ говориш. Не мога да ти дам по-добър съвет.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си