- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 14+24=????
Здравейте!Искам да споделя нещо ,което ме мъчи от дълго време!Аз се влюбих в 24-годишен. Нали знаете интернет и покрай приятели се вкарах в една програмка наречена Discord.За хора ,които играят игри е .Аз не играя ,но се заинтересувах зарафи един известен Ютубър.След около три месеца (някъде септември) започнах да проявявам интерес към най-добрия приятел на този ютубър.Явно и той.Пишехме си около месец чрез програмката (също имаше опция и за говорене нали ) и във фейсбук.Харесахме се.Почнах да му пращам емотиконката с целувчицата и той много се радваше смис като ме похвалеше за нещо,като си казваме лека нощ или добро утро,аз му измислих прякор ,който ще обознача с # , и той ми измисли прякорче- @(предпочитам да ги запазя в тайна)Не бяха някви мръснишки.Сладки
.След този месец една неделя ми се обади и ме попута да излезем.Мн се развълнувах. решихме да се разходим в парка до мола.Той някак почна да се отдалечава смис почна да пита какво ще правим,за разликата в годините,за това че той може би ще заминава скоронпо работа извън България...Аз се натъжих малко .Той ме прегърна и ми каза да се успокоя.Седнахме на едно кафе,говорихме си и така нататък.После станахме и пак се разхождахме из квартала.Постепенно аз го хванах под ръка нали знаете аз му гушкам ръката един вид не се държим за ръце.Говорихме си приятни работи.Той поиска да ме снима за да има снимка за тел номер.Мен ме беше срам и се снимахме заедно и после се бях разсеяла и се усетих ,че той ме снима (не беше хубава снимка но я запази)Пак тръгнахме .Леко се блъснахме и малко не можаха да се получат нещата да го хвана по същия начин и аз го хванах за ръка (с преплитането на пръсти).Той не възрази само се усмихна.Вървяхме и трябваше да се разделяме .Той ми каза ,че ще се разделим както се разделяме всяка вечер(с целувка)Аз никога не се бях целувала таа малко така помънках и той каза добре.Прегърнахме се .Целунах го по бузата и той мимпрошепна ,че следващия път ще иска повече.
Следващата среща бе след седмица .В морската градина.Отидохме на моста.На края на моста нали се спряхме .Аз се облегнах на парапета а той до мен и леко ме прегърна.След време той се облегна на парапета с гръб към морето ,един срещу друг...Не можах да се стърпя и се целунахме.Усетих че има косъм от коста ми в устата ми...-_-Казах му възмутена и той надхилкващо се каза- разбрах.Продължихме .Майка ми звънна...-_-...-_-Обясних й къде съм и с кого съм,не й казах какво е прекъснала защото щях да я смутя.После тръгнахме,разходка без желувки.Стигнах ме до колата му.Той се опря на нея и ме дръпна към него .Почнахме пак с целувките.Почнах да си повдигам крака и той спря.Оттегли се и ми каза аз да се облегна.Целувахме се ,той ме пипа за гъза,накрая ме вдигна и така.Спря и ми каза спокойно,че е достатъчно да не направел нещо.Закараме до вкъщи .Целунахме се и да.
Следващата среща след седмица .Взе ме от вкъщи и тръгна към Сарафово.Разходка покрай нещо като пристанище не съм запозната,с мн целувки по пътя спираме (нямаше мн хора) и се натискане ,откопча ми якето и почна да пъха ръце под блузата по гърба .След това седнахме на една пейка и постепенно аз седнах в скута му и се натискахме.По едно време някъв дядка застана до нас.Аз не виждах но # забеляза и спря.Дядото -Няма ли квартири за вас,да отидете да се е^ете ...Стана ми неудобно както и на # ,станахме и тръгнахме.Почнах да се наливам.Стигнахме до колата му и влязохме на топло.Почнахме да се натискаме пак.Пуснах ръка .Хванах го между краката.Започнах да масажирам (нз какво да правя)Той беше доволен.Като тръгвахме ми каза да си сложа колана като добави че съм била тигрица и трябвало да съм закопчана...Нищо друго особено,Говорихме си по пътя.Прибра ме и така.
После нашите ме наказаха да не излизам.( усетих как почна да става дълга таз история стана дълга)
Излязохме тайно след като свърших дск.Някъде към Созопол този път на някво място за къмпинг.Сесяхме в колата .Преместихме се отзаде и почна голямото натискане<3По едно време почна да мънка и да иска нещо.Азсе стреснах но не го показах.Само спокойно казах че няма да правим секс.Той каза че щял да пита ако не ме е страх да му ровя в гащите но нямало приблем.Натискахме се .Мина час.Тръгнахме.Както винаги ми пускаше ръце по крака ми. Прибра ме.
След два дена почна да ми се умилва да съм просила от нашите да ме пуснат да излезем...Тогава стана най-гадното нещо което си мислех че ще стане.Казаха че ми забраняват да излизам с него.Заради възръста и др неща.Не се юознаваха.Аз веднага му писах.Той сякаш хо прие спокойно.Аз плаках три дена.Беше уикенд и можех да си го позволя.В понеделника пак тайно се видях с него.Но като ,,приятели'' вече.Ходихме на боулинг.Аз бях умърлушена.Като вървяхме към колата му си мълчахме.Преди да влезе в колата ми каза,че съжалява за всичко.После спря пред нас и поиска да му кажа защо съм се държала така.Беше казал че той е виновен че е избързал и че не е обмислил,а аз възразявах че аз съм виновна понеже аз се съгласих и попаднах с него и че позволих да имам чувства към него(Сега звучи филмирано сори)Накрая ме целуна по челото и се разделихме.
Той излизаше а аз страдах за дето мислех че ме е преживял.Сестра ми му казваше че плача.Той ме питаше какво има.Всеки път му казвах че още го искам.Той ме успокояваше че съм щяла да го преживея и да си намеря друг подходящ...
Рожденния ми ден.Поканих го да дойде .Той каза че не иска да съсипва женската компания нали.Аз го очаквах все пак.Не дойде.Като се прибрахме се разревах в стаята си.Никой не разбра или поне излязох с извинението че съм изморена.
Казах му.Той ми се извини .Поиска да отидем на кино.Три дена след РДто ли се видяхме.Той ми даде да се обегна на ръката му и целия филм седяхме така,от време на време се намествахме,прегърна ме,аз стисках ръката му...Като слязохме в колата пак ме прегърна аз го гледах той гледаше нещо на страна.Тръгнахме .
Хора стан дълго.почвам да казвам само важни точки от следващире излизанки:
Следваща-почна пак да ме гъделичка по кръста или нещо от спрта и знае че мн ме възбужда като прави така
Следваща-Даде ми уж да му стопля ръцете,като бахме в колата да тртгваме той сложи глава в скута ми,почнахме да си играем на хапанки (само той хапа по крака)Няколко леки ухапванки ,
Следваща-Докато бяхме по ескалатора,той почна да ме бута(закача)по едно време хвма сутиена ми и го тръпна,пусна го и изпращя в гърба ми,не заболя де;даде ми пак да го хвана под ръка,за раздяла се гушнахме хвана ме за гъза и после на бъзик за гърдите,в телефона му намерих че имато ми още е @
Почнахме да гледаме филми заедно чрез дискорд почти всяка вечер,другите приятели почнаха да се дразнят с него ама не им обръщаше внимание.
Онзи ден каза че нямал коте(аре хубу така ми бе прякора)да гушка,предната вечер имал(не много гледахме заедно филм през комп)ама сега.Вчера ми каза че щял да извика няква съседка да гледат филм.Аз се издразних и му казах че после искал да го гушка коте,Той щялда и каже да го гушка също.Почнах да рева .Той каза че се занасял.Аз не му писах повече.В 2 му писах да престане с неговите шеги.Тази сутрин ми писа-даже за някой неща бил сериозен,бил самотен мъж ,пък момичето било с хубав характер,защо да не са си пробвали късмета.Рухнах.По късно мама пък почна да ми крещи за дск въпреки че сме във ваканция.Аз му писах да не ме очаква във дискорда,Той настоя да му обясня.Успокоиме горе долу.Абе плаках и сега ме боли глава.Бях решила да легна рано и му казах лека още в 10ч.Това е .Кажете какво да правя ?Заслужава ли си ?Как да си го избия от главата..?Плс
Съжалявам за правописните грешки !
Л
Забравих да добавя ,че не мога да усетя кога се бъзика и кога не през чата!
понеже го прочетох цялото, ще ти отговоря:
независимо от годините, след настъпване на полова зрялост, нагонът е първи/основен мотор живота на един мъж.
вълненията ти са съвсем естествени за възрастта ти. слушай музика, гледай филмчета, чети романчета, които отразяват, подсилват, вдъхновяват нови форми, чрез които да изразяваш болката си. полезно е, а и сега е времето за това.
все пак, знай, че светът ти няма да свърши с #, нито с който и да било друг, защото ти си константата в него, а си оцеляла без никого 14 години, което значи, че си си напълно достатъчна, за да продължиш да бъдеш.
любовта е тривиална, една и съща е за всички, всеки път. ще ни се да е специална, единствено, неповторимо, само наше усещане, но не е. и въпреки това, всеки път сме убедени, че е сбъднато вълшебство. и в това е всъщност красивото.
пак ще изпитваш същата тръпка, отново ще се вълнуваш, страхуваш, възбуждаш, фантазираш и страдаш. тепърва ще се научиш и да избираш обектите/субектите, към които да насочиш своите копнежи и желания.
споко и успех!)
Хванах се за главата с тия чаршафи. „Ма, той ме гушна! ОЛЕ! УМИРАМ!“ „Ходихме тук, мачках му пишката!“ :ддд Всичкото можеше да го събереш в 15-20 реда и пак щяха да са твърде много филм и фенгърстване по педо беър.
Баткото е пълнолетен и може да бъде осъден за педофилия, ако родителите ти решат да се заяждат. Намери си някой на твоята възраст, твърде си малка за този. 10 години - каквато е разликата ви - са ти почти целия живот на теб, нали осъзнаваш?
А, да - той иска само да те чука - тук не знам дали само за бройката или за сефтето такоа (нали е геймър доколкото разбрах, а в повечето случаи единственото женско, което виждат до 24, е мама) ама иска само да те чука. Не за друго, а щот си малко, глупавичко и ще се дадеш без бой. Не познавам човека и не знам дали може да ти направи нещо, но и не е изключено.
квак
+++
не бих могла да се изразя по-добре
като изключим това: "независимо от годините, след настъпване на полова зрялост, нагонът е първи/основен мотор живота на един мъж. "
такива генерализации са твърде неудобни дори за мен; не мисля че е правилно да се използват
както и това с децата, които нямат братя и сестри, между другото Д:
чета те и помня, хаха
Последно редактирано от lunacy : 01-11-2017 на 22:53
Миличка, недей се занимава. Казвам ти го като човек, който е на възрастта на въпросния *господин*, на тази възраст е изключено да имат романтични чувства към момичета, които са толкова по-млади от тях. Ти си още детенце, без да се обиждаш. Поне на тази възраст намери някой, който да е по-близо до твоите години и няма да те нарани после.
Ауу.. много зле..
Този е за бой.Как може човек на такава възраст да залъгва деца,да му правят разни неща?!?! Потрес..
Та то това е гнусно бе.
Малката,не се занимавай с баткото,а си гледай игрите,уроците и забавленията. Избий си от главата това,че между вас може да се получат нещата.Вие дори и приятели няма как да сте.Интересите ви се разминават тотално,както и опитът, и всичко като цяло. Знам,че сега ти е трудно да го разбереш,но след време ще осъзнаеш,че е така.
I'll never be alone 'couse you are in my soul .. <3
омг разиграва те-като игрите които цъка
всъщност ти едва ли знаеш точно какво искаш, а той още по-малко
най-вероятно просто се забавлява с теб докато ти очакваш нещо мн по-голямо, което предвид възрастта ти е смешноКвото те радва тва прави ама не очаквай нищо...
Спри да се занимаваш с този, казаха ти вече каква е целта му. Но и недей да страдаш, приеми го като натрупан опит, не като неуспешна връзка. Ще намериш някой сладур на твоите години, остави батковците на каките. Ако беше на 17-18, той дори пак да беше толкова по-голям от теб, би било една идея по-приемливо и може би дори не само за секса, а и заради личността ти. А ти в момента не си се изградила като личност и може да те ползва само за играчка.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Не я упреквайте задето се е занимавала с по-голям от нея.
Душицо, искай обяснение от него за прекрасните ви моменти, попитай го какво си ти всъщност за него и се изяснете най-добре!![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
ewwwwww, аве момиче, осъзнай се, кво се занимаваш с този педофил
grow some brain