Първоначално написано от
johnpham
Здравейте,бих искал да ви помоля за съвет.Ситуацията е следната.Преди няколко дена излязох да се позабавляам с приятели.Отидохме да пийнем по някое друго питие в една дискотека и по едно време се появи едно момиче, което адски много ми хареса.Попринцип имам смелост и когато си харесам някое момиче действам на момента и не се притеснявам, че може да ме отреже.Смея да твърдя, че имам доста успехи в свалките, но ми се е случвало и да ме отрежат, което е напълно нормално В този случай обаче момичето беше с още 5 приятелки и някак си не се реших да отида да я заговоря.Не че ме беше срам или ме притесняваше, че може да ме изгледат странно и после да ме коментират, просто си помислих, че няма да претърпя особено голям успех.Затова изчаках да излезе да пуши за да действам, но се оказа, че не пуши и постоянно стоеше на бара с приятелките си В крайна сметка нищо не се случи.На другия ден реших да поразпитам за нея и се поразрових в клюкарника фейсбук и след 10-тина минути вече я бях намерил. Оказа се, че учим в един и същи университет.Предложих и веднага приятелство и след по-малко от 1 час тя ме добави.Тук започва моята дилема.Случвало ми се е и преди да си харесам някое момиче, да го намеря във фейсбук и да започна да го свалям.Много пъти ми се е получавало и съм имал успех.Имал съм и неуспехи разбира се.Забелязал съм,че за да имаш някакъв успех трябва да допаднеш на мимичето визуално, не те ли хареса като ти разгледа профила, просто нямаш шанс.Разбира се има и изключение от правилото.Случвало ми се е и да и да не ме харесва в началото, но да и завъртя главата до такава степен, че да се влюби в мен.В случая с въпросното момиче, цъквам на чата и зациклям.. понеже много я харесвам и искам да я впечатля с нещо по-различно от изтърканото: -Здравей, как си; какво правиш; може ли да се запознаем и т.н.Аз съм доста контактен и ако поне малко ме харесва имам голям шанс да я спечеля.Мога да говоря на всякакви теми.Въпросът ми е как да започна разговора.Явно много ми е завъртяла главата и всичко, което ми хрумва ми се струва тъпо и незначително.Много ще съм благодарен на женската част, която ще прочете тази тема да ми даде някакъв съвет.Какво би ви впечатлило, когато едно непознато момче ви пише в чата примерно?Какви трябва да са първите му думи?Винаги ми е било интересно Просто ми трябва някакъв старт, за да се отпусна.Благодаря ви предварително ))