.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от johnpham Виж мнението
    Здравейте,бих искал да ви помоля за съвет.Ситуацията е следната.Преди няколко дена излязох да се позабавляам с приятели.Отидохме да пийнем по някое друго питие в една дискотека и по едно време се появи едно момиче, което адски много ми хареса.Попринцип имам смелост и когато си харесам някое момиче действам на момента и не се притеснявам, че може да ме отреже.Смея да твърдя, че имам доста успехи в свалките, но ми се е случвало и да ме отрежат, което е напълно нормално В този случай обаче момичето беше с още 5 приятелки и някак си не се реших да отида да я заговоря.Не че ме беше срам или ме притесняваше, че може да ме изгледат странно и после да ме коментират, просто си помислих, че няма да претърпя особено голям успех.Затова изчаках да излезе да пуши за да действам, но се оказа, че не пуши и постоянно стоеше на бара с приятелките си В крайна сметка нищо не се случи.На другия ден реших да поразпитам за нея и се поразрових в клюкарника фейсбук и след 10-тина минути вече я бях намерил. Оказа се, че учим в един и същи университет.Предложих и веднага приятелство и след по-малко от 1 час тя ме добави.Тук започва моята дилема.Случвало ми се е и преди да си харесам някое момиче, да го намеря във фейсбук и да започна да го свалям.Много пъти ми се е получавало и съм имал успех.Имал съм и неуспехи разбира се.Забелязал съм,че за да имаш някакъв успех трябва да допаднеш на мимичето визуално, не те ли хареса като ти разгледа профила, просто нямаш шанс.Разбира се има и изключение от правилото.Случвало ми се е и да и да не ме харесва в началото, но да и завъртя главата до такава степен, че да се влюби в мен.В случая с въпросното момиче, цъквам на чата и зациклям.. понеже много я харесвам и искам да я впечатля с нещо по-различно от изтърканото: -Здравей, как си; какво правиш; може ли да се запознаем и т.н.Аз съм доста контактен и ако поне малко ме харесва имам голям шанс да я спечеля.Мога да говоря на всякакви теми.Въпросът ми е как да започна разговора.Явно много ми е завъртяла главата и всичко, което ми хрумва ми се струва тъпо и незначително.Много ще съм благодарен на женската част, която ще прочете тази тема да ми даде някакъв съвет.Какво би ви впечатлило, когато едно непознато момче ви пише в чата примерно?Какви трябва да са първите му думи?Винаги ми е било интересно Просто ми трябва някакъв старт, за да се отпусна.Благодаря ви предварително ))
    Жените по дискотеките по принцип не очакват нещо много впечатляващо откъм речевите ти способности, главно защото и техните са толкоз осакатени.
    Vici mea fata vivendo

Голям фен Аватара на Electrа
    Цитирай Първоначално написано от Жил дьо Ре Виж мнението
    Жените по дискотеките по принцип не очакват нещо много впечатляващо откъм речевите ти способности, главно защото и техните са толкоз осакатени.
    тъжната истина
    но има и изключения, ениуей не мисля, че е нормално да завързваш контакт чрез фб несериозно е някакво

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си