.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Св. Валентин

Здравейте! От два дена се чудя и мая дали да подаря нещо на момичето което ми стои в главата дори след раздялата ни, виждаме се с нея от време на време.. Идва св. Валентин и реших да се допитам до вас, какво бихте направили? Имам предвид да си правя ли труда или ..

Мега фен Аватара на tori
    Не. Щом сте се разделили, не ѝ подарявай нищо.
    квак

Не и подарявай нищо

Значи ще се правя на тъъъпп хихи

Стани ми гадже за всети валентин

Голям фен
    Ако искаш да си я върнеш, направи нещо мило за нея. Каквото ще и се хареса. Иначе недей. И да, защо искаш точно на свети валентин. Никога не съм го разбирала, не е наш празник, все едно да празнувам циганската нова година

Цитирай Първоначално написано от anonimna:D Виж мнението
    Ако искаш да си я върнеш, направи нещо мило за нея. Каквото ще и се хареса. Иначе недей. И да, защо искаш точно на свети валентин. Никога не съм го разбирала, не е наш празник, все едно да празнувам циганската нова година
    Отдаване на почит към светите мъченици и отстояването на християнски традиции и морал. Празник, който е зачетен още през пет век е глупаво да биде отречен от най-различни деноминации.
    Да не говорим, че в България има много католици от най-различни места, дори цели католически села, тъй че донякъде си е и "наш".
    Vici mea fata vivendo

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от Zeratolbg Виж мнението
    Здравейте! От два дена се чудя и мая дали да подаря нещо на момичето което ми стои в главата дори след раздялата ни, виждаме се с нея от време на време.. Идва св. Валентин и реших да се допитам до вас, какво бихте направили? Имам предвид да си правя ли труда или ..
    След като не сте заедно къде е смисъла, а и изобщо тези измислици на 14 февруари, поне аз не ги празнувам! Пък всеки сам си решава!

Цитирай Първоначално написано от anonimna:D Виж мнението
    По интересното е защо празнуваме католическото Рождество Христово, след като сме православна държава!

Цитирай Първоначално написано от Жил дьо Ре Виж мнението
    Отдаване на почит към светите мъченици и отстояването на християнски традиции и морал. Празник, който е зачетен още през пет век е глупаво да биде отречен от най-различни деноминации.
    Да не говорим, че в България има много католици от най-различни места, дори цели католически села, тъй че донякъде си е и "наш".
    Абе то и аз съм католик, ама не празнувам такива неща, според мен това си е простотия!

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    празнува се на 10.02 не на 14.02
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на divergent
    Ако искаш да си я прибираш, го направи. Ако сте запазили само приятелски отношения и искаш да го подариш само защото си го измислил и е яко, недей, защото ще изглежда като жалък опит да си я върнеш.
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

Ами разбиранията са ми такива, незнам хах.. Все пак бяхме заедно известно време :/

Голям фен Аватара на Electrа
    оф този св валентин, как не ви омръзна

Ами да, приятелски отношения за в момента

За пръв път смярам да прая подарък, св. Валентин ще е до 12 на обед, а след тва Трифон хехе

Повече от фен
    Ако искаш да си я върнеш си хвани по-яка мацка за гадже. Ако имаш късмет ще изревнува.

Цитирай Първоначално написано от Archer! Виж мнението
    Ако искаш да си я върнеш си хвани по-яка мацка за гадже. Ако имаш късмет ще изревнува.
    +1 макар, че не е правилно да използваш другия човек само за да накараш бившия/бившата да ревнува не е честно спрямо човека, който използваш, освен ако той не знае и само се правите на двойка да видите какво ще се случи или за да ти помогне иначе е кофти!

Електра и Dreamwalker ми приличат на един и същ човек, пишат подобни коментари звучащи някакси хем саркастично, хем негативно, хем не знам още какво, ама ми се струват с еднакво писане!

Повече от фен Аватара на KREED
    Значи ще се правя на тъъъпп хихи
    Мисля, че няма да ти се наложи да се правиш.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Не сте заедно. Няма да е уместно да и правиш подарък

Цитирай Първоначално написано от Archer! Виж мнението
    И аз така си мисля

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си