- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Силна тъга
тя просто те е събудила,но ти явно не искаш да се събудиш и още си в илюзията.
Явно и преди тов ане си бил осъзнат.Тя ти е помогнала.За какво ли ?
Сам намери отговора.
Излизай повече, не се затваряй във вас. Намери си занимание което да ти е полезно, фокусирай се върху себе си. В крайна сметка това е животът, разделите се преживяват просто ти е нужно време. Не се занемарявай! Как ще откажеш три интервюта луд ли си? Трябва да израстеш не да се забиеш
Намирам за горе долу позната твоята ситуация, в която и аз се намирам в момента. Макар и малко по-различна , мисля че може и да те разведри малко, пък и може да ти помогне , не те моля за коментар, удари 1 око на моята темаhttp://www.teenproblem.net/forum/sho...B5%D0%BD%D1%82
Здравей аз съм момче и имах почти същия проблем с момиче.Много време ме мъчеше това и бях изпаднал във форма близка до депресия.Един ден вече не издържах и събрах 3 близки приятеля.Запалих колата и тръгнахме на импровизирана екскурзия сред природата за 2 дни извън София.Беше страхотно и изживяването ми помогна адски много.Е не забравих момичето,но поне спрях да мисля постоянно за нея.
Извод: Опитай се да прекараш известно време с близките си или приятели и се забавлявай.Това ще ти помогне да го забравиш за няколко дни и ще разбереш,че можеш и без него.Ще ти стане по-леко повярвай ми.
Здравей аз съм момче и имах почти същия проблем с момиче.Много време ме мъчеше това и бях изпаднал във форма близка до депресия.Един ден вече не издържах и събрах 3 близки приятеля.Запалих колата и тръгнахме на импровизирана екскурзия сред природата за 2 дни извън София.Беше страхотно и изживяването ми помогна адски много.Е не забравих момичето,но поне спрях да мисля постоянно за нея.
Извод: Опитай се да прекараш известно време с близките си или приятели и се забавлявай.Това ще ти помогне да го забравиш за няколко дни и ще разбереш,че можеш и без нея.Ще ти стане по-леко повярвай ми.
Така постъпват само страхливците. Вместо да се съсипваш, направи точно обратното. И вместо да търсиш помощ или утеха от някой друг, потърси я от себе си.