.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57
    Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Защо мислиш, че да си сам като куче те прави силен?! Напротив - точно слаб те прави!
    Никой не е успял сам - дори успелите почти само със собствени сили и умения, са имали близки хора, които да ги подкрепят (поне морално, ако не друго)!

"Зад всеки успял мъж, стои по една силна жена!" - това не е случайно!
    Не съм казал да си съвсем сам, а да си без партньор естествено все пак хората за това имат роднини, приятели и т.н. тук не говорим като да си сам на самотен остров, или необитаема планета! Колкото до този лаф който казваш, не съм много убеден, че е верен!

тя просто те е събудила,но ти явно не искаш да се събудиш и още си в илюзията.
    Явно и преди тов ане си бил осъзнат.Тя ти е помогнала.За какво ли ?
    Сам намери отговора.

Фен Аватара на EffinSick
    Град
    Кофата.
    Излизай повече, не се затваряй във вас. Намери си занимание което да ти е полезно, фокусирай се върху себе си. В крайна сметка това е животът, разделите се преживяват просто ти е нужно време. Не се занемарявай! Как ще откажеш три интервюта луд ли си? Трябва да израстеш не да се забиеш

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от danzin Виж мнението
    Здравейте,
    Реших да пиша тук тъй като сякаш душата ме боли от мъка. Преди около 2 месеца скъсахме с приятелката ми, бяхме заедно 4 години и 8 месеца и раздялата ме съсипа. След 2 месеца не мога да спра да мисля за нея не мога да спя нормално не се храня почнах да закусвам тъмна ариана и в общи линии животът ми върви на долу защото съм в адската депресия. И двамата сме на по 21, аз се занимавах с програмиране доста време. След раздялата ме мързи да правя каквото и да е, не съм написал един ред програмен код, отхвърлих 3 интервюта за работа и по цял ден гледам сериали и пуша коз. Имам огромна нужда от помощ или поне да споделя, тъй като съм се пуснал по наклонената плоскост и няма никой, на който да мога да споделя. искаше ми се просто да си излея душата...
    Намирам за горе долу позната твоята ситуация, в която и аз се намирам в момента. Макар и малко по-различна , мисля че може и да те разведри малко, пък и може да ти помогне , не те моля за коментар, удари 1 око на моята тема http://www.teenproblem.net/forum/sho...B5%D0%BD%D1%82

Здравей аз съм момче и имах почти същия проблем с момиче.Много време ме мъчеше това и бях изпаднал във форма близка до депресия.Един ден вече не издържах и събрах 3 близки приятеля.Запалих колата и тръгнахме на импровизирана екскурзия сред природата за 2 дни извън София.Беше страхотно и изживяването ми помогна адски много.Е не забравих момичето,но поне спрях да мисля постоянно за нея.
    Извод: Опитай се да прекараш известно време с близките си или приятели и се забавлявай.Това ще ти помогне да го забравиш за няколко дни и ще разбереш,че можеш и без него.Ще ти стане по-леко повярвай ми.

Здравей аз съм момче и имах почти същия проблем с момиче.Много време ме мъчеше това и бях изпаднал във форма близка до депресия.Един ден вече не издържах и събрах 3 близки приятеля.Запалих колата и тръгнахме на импровизирана екскурзия сред природата за 2 дни извън София.Беше страхотно и изживяването ми помогна адски много.Е не забравих момичето,но поне спрях да мисля постоянно за нея.
    Извод: Опитай се да прекараш известно време с близките си или приятели и се забавлявай.Това ще ти помогне да го забравиш за няколко дни и ще разбереш,че можеш и без нея.Ще ти стане по-леко повярвай ми.

Така постъпват само страхливците. Вместо да се съсипваш, направи точно обратното. И вместо да търсиш помощ или утеха от някой друг, потърси я от себе си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си