- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Клиниката на др. Дуаид!
всъщност реално погледнато, не се търпят грешки, минава се през чистилището и си безгрешен![]()
не, само ме примамваш тука към християнството
така съм си добре
Показвам ти Пътя. Ти ако искаш ще тръгнеш по Него.
Прочетох за какво става въпрос и разбрах. Тоя реформистки юдаизъм е като протестантството в християнството. Създаден е от болните амбиции на един отцепник/отцепници и няма.нищо общо с оригиналното Писание. Аз ако трябва да избирам бих избрал ортодоксалния юдаизъм.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
А окултното възбужда ли някакъв интерес у теб, юдеино?
Vici mea fata vivendo
освен, че се занимавам с таро карти, не чак толкова
ся като разказвам това и сигурно някой си там се върти и се жегва задето имам толкова разнообразни интереси и виждания
О, те таро картите са много юдейски.
Четеш ли кабала? Вярваш ли в Клифот?
Vici mea fata vivendo
всъщност се занимавам с херметическите карти, тея дето се занимават по кабала, астрономия и митология, най ми са интересни
ама като се разчетох юдаизмът е против тези окултни неща, но пък се свързва с кабала? наистина съм начинаеща, опитвам се да се впиша малко по малко, но проявявам голям интерес
Аз преди много си го четях Кабала, дори имам печати от много планински върхове по корицата - уж символично, че катеря.
Ама да, против са, то си е окултно, ама не е обособено. Ето например не разбирам защо гледат таро на келтски кръст, не прави смисъл - редят се като Сефирота, има си корона и конструкция, ама то си е улична практика това вече.
Св. Августин впрочем е с асцендент в близнаци.
Vici mea fata vivendo
Клиниката приема ли още пациенти?
пак ли оспамихте
аз па си нямам проблеми
квото и да стане съм си ухилен![]()
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР