Първоначално написано от Dwyd96 Аз ако знам че някой е гей, не бих го мъкнал по партита... Ама те са приятели от деца. А оня може и да не е гей, не знам. Ама със сигурност е асексуален. Иначе по негово свидетелство "паламарката му е 25 см."
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton Ама те са приятели от деца. А оня може и да не е гей, не знам. Ама със сигурност е асексуален. Иначе по негово свидетелство "паламарката му е 25 см." Е къде си видял асексуален гей
"Абсурд - това е грях без Бог" Сартр.
Първоначално написано от Dwyd96 Е къде си видял асексуален гей Ми тоя е асексуален гей. Гей е, ама не практикува.
Първоначално написано от inewton Ми тоя е асексуален гей. Гей е, ама не практикува. Сигурно няма с кой... С 25см(малко вероятно) кой ще се навие A тоя пич как го е проверил, само той си знае
Първоначално написано от Dwyd96 Сигурно няма с кой... С 25см(малко вероятно) кой ще се навие A тоя пич как го е проверил, само той си знае Ама той повече изглежда като пасивен, не вярвам паламарката да я използва. Не, бе. Гея за себе си го казва, не друг.
Първоначално написано от inewton Ама той повече изглежда като пасивен, не вярвам паламарката да я използва. Не, бе. Гея за себе си го казва, не друг. Може A... Той се е размечтал... Отдал се е на греховни мисли..
Първоначално написано от Dwyd96 Може A... Той се е размечтал... Отдал се е на греховни мисли.. Ще се помоля на Господа да ме пази и ще го изповядам.
Правила