Първоначално написано от Archer! Получих го за деня на Ким
"Абсурд - това е грях без Бог" Сартр.
Първоначално написано от Dwyd96 Получих го за деня на Ким Не е ли всеки ден ,ден на КимЧен нещо си?
There is no dark side of the moon really. Matter of fact it's all dark..
Първоначално написано от deitona22 Не е ли всеки ден ,ден на КимЧен нещо си? Е да ама тоя беше по-специален
Първоначално написано от Dwyd96 Е да ама тоя беше по-специален А,да. Щото утрепа заверения си брат. Язък,моеше да копа у рудниците.
Първоначално написано от deitona22 А,да. Щото утрепа заверения си брат. Язък,моеше да копа у рудниците. Сетих се, че като бях малък ми счупи камъончето...
Първоначално написано от Dwyd96 Сетих се, че като бях малък ми счупи камъончето... Ма много кьопаво си го убил.
Първоначално написано от deitona22 Ма много кьопаво си го убил. Не съм аз...
Първоначално написано от deitona22 Тука един предлага дивергента на друг,ма на мене кой пара ще даде,за трансфера ? Ти да не си ѝ официален сутен... ааа представител ? Първоначално написано от Dwyd96 Е да ама тоя беше по-специален Утрепа брат си в Малайзия, а ?!
Първоначално написано от Rengur всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума
Първоначално написано от Dwyd96 Не съм аз... ДОбре де. Наредил си да го свитнат по много кьопав начин. Земи се научи от ЦиРиУ,КаГиБие,примерно. Па и аз имам некоя,друга идейка.
Последно редактирано от deitona22 : 02-16-2017 на 19:00
Първоначално написано от deitona22 Тука един предлага дивергента на друг,ма на мене кой пара ще даде,за трансфера ? Вече и цена си ми определил, супер...
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Първоначално написано от divergent Вече и цена си ми определил, супер... Па ти се самопредложи за попадия на Попа.
Правила