.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    7842
    Guest

Question Да действам ли?

Здравейте !Така от скоро харесвам едно момиче,което е от класа ми.Един ден й казах,че съм започнал да слушам един рапър.Една седмица след като й казах това,тя започна доста да се кефи на песните му и да ми казва кога е излязла нова песен.Дори и да си припява части от песните,когато съм около нея.(Допускам,че може наистина да му се кефи,а не да го слуша и следи само заради мен).Следващата случка,която ми направи силно впечатление е когато бяхме на един купон.Бяхме се събрали доста хора.Първо се повеселихме,но на мен в този ден не ми беше много до пиене.По-късно вечерта започнахме да си говорим, тя ме питаше някакви неща от сорта дали знам кога й е рождения ден(Тя знае,че не съм много добър в помненето на рожденни дни,но аз знаех за нейният и изглеждаше доста зарадвана като разбра,че знам кога е) ,дали знам къде живее,къде точно в квартала,в който живея се намира блока ми и такива общи работи.
    Тя АБСОЛЮТНО ВИНАГИ се смее високо на шегите ми.Не дава никакви признаци,че й е неприятно когато седна по-близо до нея,винаги се държи супер добре с мен и винаги е готова да ми услужи.Дори многократно се е опитвала да ме оттърве когато тръгнат да ми пишат забележка в училище или някой учител иска да ме изпита.
    Скоро време чувам намеци от нейни приятели за мен.
    Дори наскоро доста добър приятел, който е от компанията й мисля,че се опита да намекне нещо.Ние седяхме и си говорихме .Трябваше да свършим нещо в училище.През това време аз трябваше да проверя нещо лично на телефона.Приятеля ми дойде,започна да говори с нас и каза на нея следната фраза под формата на шега: "Тук си за да работиш,а не за да....и ме посочи няколко пъти с поглед (аз видях това с периферното зрение).Тя се усмихна,след което аз бях свършил с телефона и продължихме разговора си.
    Не допускам опцията,че съм friend zone-нат, защото ние не излизаме постоянно и не си споделяме супер лични неща,както обикновенно става.
    Има само един проблем.Когато й пиша тя отговаря веднага щом е на линия.Разговорът се развива супер.Не дава знак,че й е досадно и много се забавлява в компанията ми.Но проблемът е ,че винаги аз трябва да започна разговора.Точно този проблем ме кара много да се чудя дали си пада по мен....
    Та ми трябваше обективно мнение дали тя ме харесва също и да действам ли?

Фен
    Град
    Pleven
    Действай. Ако много се чудиш, някой друг ще действа по-смело.
    Това, че се налага ти първи да започнеш разговор в чата, не е никакъв лош знак.

7842
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Soichiro Виж мнението
    Действай. Ако много се чудиш, някой друг ще действа по-смело.
    Това, че се налага ти първи да започнеш разговор в чата, не е никакъв лош знак.
    Да,но когато започна пръв не знам защо се появява гадното чувство,че й досаждам...

Повече от фен Аватара на KREED
    Бе задай му, лудия! 35 години се бавиш...

Мега фен Аватара на NomNomNom
    отивай у тях
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми