- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да действам ли?
Здравейте !Така от скоро харесвам едно момиче,което е от класа ми.Един ден й казах,че съм започнал да слушам един рапър.Една седмица след като й казах това,тя започна доста да се кефи на песните му и да ми казва кога е излязла нова песен.Дори и да си припява части от песните,когато съм около нея.(Допускам,че може наистина да му се кефи,а не да го слуша и следи само заради мен).Следващата случка,която ми направи силно впечатление е когато бяхме на един купон.Бяхме се събрали доста хора.Първо се повеселихме,но на мен в този ден не ми беше много до пиене.По-късно вечерта започнахме да си говорим, тя ме питаше някакви неща от сорта дали знам кога й е рождения ден(Тя знае,че не съм много добър в помненето на рожденни дни,но аз знаех за нейният и изглеждаше доста зарадвана като разбра,че знам кога е) ,дали знам къде живее,къде точно в квартала,в който живея се намира блока ми и такива общи работи.
Тя АБСОЛЮТНО ВИНАГИ се смее високо на шегите ми.Не дава никакви признаци,че й е неприятно когато седна по-близо до нея,винаги се държи супер добре с мен и винаги е готова да ми услужи.Дори многократно се е опитвала да ме оттърве когато тръгнат да ми пишат забележка в училище или някой учител иска да ме изпита.
Скоро време чувам намеци от нейни приятели за мен.
Дори наскоро доста добър приятел, който е от компанията й мисля,че се опита да намекне нещо.Ние седяхме и си говорихме .Трябваше да свършим нещо в училище.През това време аз трябваше да проверя нещо лично на телефона.Приятеля ми дойде,започна да говори с нас и каза на нея следната фраза под формата на шега: "Тук си за да работиш,а не за да....и ме посочи няколко пъти с поглед (аз видях това с периферното зрение).Тя се усмихна,след което аз бях свършил с телефона и продължихме разговора си.
Не допускам опцията,че съм friend zone-нат, защото ние не излизаме постоянно и не си споделяме супер лични неща,както обикновенно става.
Има само един проблем.Когато й пиша тя отговаря веднага щом е на линия.Разговорът се развива супер.Не дава знак,че й е досадно и много се забавлява в компанията ми.Но проблемът е ,че винаги аз трябва да започна разговора.Точно този проблем ме кара много да се чудя дали си пада по мен....
Та ми трябваше обективно мнение дали тя ме харесва също и да действам ли?
Действай. Ако много се чудиш, някой друг ще действа по-смело.
Това, че се налага ти първи да започнеш разговор в чата, не е никакъв лош знак.
отивай у тях
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...