.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от Roza_bez_bodli Виж мнението
    Здравейте ! Много искам да пиша на едно момче да го поканя да излезем , но страхът ме възпира ! Много го харесвам, но сме от различни градове , нямам обща компания с него и когато сме се засичали сме били на здравей и здрасти, но страшно ме привлича ... Как да постъпя ? Сложно е , а мисълта за това не ми дава миг покой ...
    Мхм, значи всичко е много лесно отиваш при него и го каниш на кафе, ако приеме значи има интерес, но не е на 100% сигурно може да има само чисти приятелски намерения! А може би се страхуваш да не откаже, но докато не опиташ отговорът винаги ще бъде НЕ, тъй като той може и да си няма на идея, че го харесваш!

Страхувам се да не би да откаже, защото ми се е случвало да ме отреже мъж така директно .
    Благодаря

Супер фен Аватара на sladura89
    Страхувам се да не би да откаже, защото ми се е случвало да ме отреже мъж така директно .
    Благодаря
    Ем сигурно не е приятно, ама това момичетата редовно го правят на момчетата да си ги режат, може и по 10 на ден зависи нали, колко внимание им обръщат!

Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Мхм, значи всичко е много лесно отиваш при него и го каниш на кафе, ако приеме значи има интерес, но не е на 100% сигурно може да има само чисти приятелски намерения! А може би се страхуваш да не откаже, но докато не опиташ отговорът винаги ще бъде НЕ, тъй като той може и да си няма на идея, че го харесваш!
    Благодаря

Супер фен Аватара на fanton1
    Благодаря
    Страха е най-голямата пречка на всеки човек, да ще те отрежат в живота, но може и да не стане. Опитай.
    Във фб (ако все пак не събереш смелост да го питаш) се опитай да нещо да се разговорите и после го питай нещо от сорта " има едно кафене в което искам да отида, ще дойдеш ли с мен" илии нещо от този сорт.
    Death is not the end, it is only the beginning

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си