Цитирай Първоначално написано от iordanov01 Виж мнението
Окей, омръзна ми да слушам за тази нова простотия Синий Кит, има хора които не са чували за това, така че ще обесня какво е за тях. Това е онлайн ,,ИГРА'', някакъв балък, който кара деца да правят разни простотии, като ,,РЯЗАНЕ'' на вените, ходене по висок парапет на сграда и ... Не знам какво друго има, само знам, че на 50тия ден ти дава задачата да се самоубиеш, по твой избор, при което аз бях ОМГ :Д .. Естествено в България, няма такива неща, но някой хора се филмират, че ще умрат. :Д Та, исках да попитам, понеже съм асоциален човек ;д , кой от вас наистина вярва в тая глупост и мисли че в България наистина има нещо такова?
Оф и аз я видях тая тъпотия.. И като разгледах хаштаговете доста българчета са се "пробвали". Смисъл написали са квото трябва..

За мен това е нещо като Nerve! Но да играеш това в реалния свят е пълна простотия.. Не знам до колко е истина за смъртните случаи в Русия... На всякъде дават различни статистики и ме съмнява че всичко е някаква измислица...

Може тия дни ако имам свободно време да се включа, да видя за кво става въпрос (естествено няма да си режа вените и тем подобни :X)