.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Тема: Още ли?

Unhappy Още ли?

Здравейте. Предполагам че мнозина от вас не ме познават, но честно казано не мисля че това е важно. Е, надявам се някой да ми помогне по въпроса или поне да изкаже мнение. Ще съм ви много благодарна.
    Случката е следната: Преди близо 2 седмици се разделихме с приятеля ми. Да го наречем Иван. Ходихме 7 месеца и нещо и вече аз бях свикнала че е като част от мен. Първите няколко дни имах чувсттва все още към него но мисля че с времето си заминаха. Преди 2/3 месеца пък се запознах с една негова приятелка. Ще ѝ казвам Наталия. Иван в началото мразеше Наталия но постепенно се сдобриха. Наталия има приятел който не ѝ е гадже но ѝ е близък като брат. Казва се Николай. (Спокойно само това са геройте.(Сложно е знам.)) Ии аз Наталия Иван и Николай заедно с още няколко човека почнахме доста често да излизаме. И в един момент се усетих че приятелските прегръдки с Николай стават малко по силнички и по-настоятелни. Почнахме да си пишем и един ден от бъзик на бъзик и от дума на дума той си призна че ме харесва. Оказа се че и Наталия знае. Веднъж в училище се бях разплака и Иван(който ми стана много близък) ме попита заради Ники ли и тогава чак аз осъзнах че го харесвам. Както и да е, Наталия разбра а оттам и Николай. И прегръдките станаха все по-силни и по-силни. Мислех дали да го целуна или по-скоро да му дам възможност да го направи. Но се осъзнах че ако само му правя някакви намеци (а аз всъщност не искам гадже) и ако ми предложи ще го отрежа и ще е много гадно от моя страна да не говорим че може и да ме намрази. Е да, спрях с флирта но още го харесвам и то много. Наталия постоянно го гуши и целува по бузата за да "съм го забравила". Но благодарение на нея разбрах че той е влюбен в друга от 6/7 месеца.
    Ии да това е общо взето ситуацията и наистина не знам какво да правя. Така че ако някой итговори благодаря предварително. ❤

Повече от фен Аватара на KREED
    AIDS

Мега фен Аватара на NomNomNom
    наталия е интригантка
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...