Първоначално написано от Dwyd96 Ако има пиене съм там То ще е детски рожден ден. Ако не си носиш пиене няма да има.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton То ще е детски рожден ден. Ако не си носиш пиене няма да има. ЪЪЪ тя на колко е?
"Абсурд - това е грях без Бог" Сартр.
Първоначално написано от Dwyd96 ЪЪЪ тя на колко е? 16-17 някъде. Не й продават алкохол.
Първоначално написано от inewton 16-17 някъде. Не й продават алкохол. Ще има бира значи Дрийм ще вземе алкохол и готово
Първоначално написано от Dwyd96 Ще има бира значи Дрийм ще вземе алкохол и готово Аз бира не пия, откакто вчера изпих четири. Майка й и бира, вечерта бях на ядене на аванта, а почти нищо не можах да ям от тая бира.
Първоначално написано от inewton Аз бира не пия, откакто вчера изпих четири. Майка й и бира, вечерта бях на ядене на аванта, а почти нищо не можах да ям от тая бира. Голям си използвач
Първоначално написано от Dwyd96 Голям си използвач Не съм използвач. Поканиха ме, един си празнуваше докторската степен, ама понеже приятелите му не пият имаше само ядене.
Първоначално написано от inewton То ще е детски рожден ден. Ако не си носиш пиене няма да има. +1 на детски рдта винаги си носи пиене
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Правила