.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Повече от фен
    @ Aurisaaaaa Не съм удовлетворен със сигурност. Не се надявам някой да ми даде съвет, който ще ми оправи живота, определено. Наистина се опитвам да съм по- широкоскроен към другите , но не винаги се получава... Просто ми се струва леко откачено и се страхувам,че на който го споделя, ще го приеме погрешно...
    За задръстените момчета , просто са асоциални , наистина странни хора , ако беше в моята ситуация , щеше да ме разбереш по-добре... Това не означава , че не си говоря с тях въобще , напротив , дори съм се опитвал да ги накарам примерно да се съберем за по бира , кафе нещо такова , но те просто са странни хора и не си падат по такива неща?! Както и да е наистина не искам да влизам в подробности за това.
    Относно моя приятел , никога не съм казвал , че го пренебрегвам, гледам по друг начин на него или нещо от сорта! Приел съм го и съм се опитвал да му помогна да се осъзнае, но не се получава.
    Не мога да кажа, че мразя себе си. Просто съм в труден период и може би така се самонаказвам , поради ред причини.... И да признавам , че изпитвам лека несигурност към себе си. Но това не е било винаги, но може и да си прав , трябва да се замисля малко, така е . Наистина съм приятно изненадан , че има хора , които са прочели темата ми и са го приели на сериозно Благодаря ви!
    Последно редактирано от funkey : 02-26-2017 на 13:23

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си