.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    MisssKaprizz
    Guest

Exclamation Имате ли този проблем

Не знам тука ли е мястото на тази тема,но ми помогнете,плс
    От както имам цикъл имам и бяло течение ,след цикъл най-много 2 дни имам течение : зелено ,лепкаво,с гаден мирис , а след това си става бяло. Четох в нета ,че е от няква сериозна настинка това или инфекции или гъбички не е нещо сериозно но е просто гадно,нямам спокойствието да излезна ей така .
    Днес казах на майка ми ,всъщност и др път съм и кзвала и не е обръщала сериозно внимание ,и и казах ,че сега е по-зле от преди. Тя само ми каза,че докато продължавам да се обличам с толкова тънки дрехи ще е така .Аз искам с това казване да я подсетя ,че искам да ида на лекар но нз разбира ли ме ?! Просто това течение искам вече да спре защото е ужасноо

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Кажи и директно да те заведе на лекар.
    Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.

Фен Аватара на EffinSick
    Град
    Кофата.
    Носи само памучно бельо. Ако те е срам да идеш на гинеколог може да си правиш бани с калиев перманганат. Пълниш леген с вода то е в пакетче и е на кристалчета слагаш само 2 не повече. Водата трябва да е с розов цвят. Сядаш в легена за 10 минути и това е. НО така както си го описала звучи доста зле и може да не ти помогне затова отивай за направление и бягай на гинеколог преди да се е влошило още повече.

Цитирай Първоначално написано от EffinSick Виж мнението
    Носи само памучно бельо. Ако те е срам да идеш на гинеколог може да си правиш бани с калиев перманганат. Пълниш леген с вода то е в пакетче и е на кристалчета слагаш само 2 не повече. Водата трябва да е с розов цвят. Сядаш в легена за 10 минути и това е. НО така както си го описала звучи доста зле и може да не ти помогне затова отивай за направление и бягай на гинеколог преди да се е влошило още повече.
    а от къде да си го закупя? Има ли някакъв специален за това или не?

Въпрос; Девствена ли си?

Калиевият перманганат може да се закупи от аптеката..може и само да се измиеш с него като сложиш едно кристалче във водата. Задължително трябва да е светло розова и да не предозирваш. Аз си мисля, че може да е колпит за това наистина отиди на гинеколог.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не трябва да подсещаш майка ти да отидете на гинеколог тя сама трябва да се сети

според мен отиди сама и не чакай защото може да стане по-зле
    “In order to be irreplaceable, one must always be different.”

да,девствена съм
    Последно редактирано от MerryTi33 : 03-08-2017 на 16:18 Причина: обърках се

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си