.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Да ли направих най-голямата си грешка ;(

Здравейте ;]..малко пред-история..

Става въпрос за едно момиче което адски много харесвах.. и още от първия път в който я видях направо полудях...,но беше напълно непознато...Дори името не и знаех.. след това поразпитах..но а днес а утре да и пиша и така и не и писах..

Не се мина и две седмици и ми Изникна работа извън България и заминах.. и така година и половина не се бях прибирал, буквално бях изгубил представа за Фб, свалки, партита... и каквото и да било..

Прибирам се аз коледа, ау близки познати малко да разпусна.. навън...и един ден кого да видя в Биллата същото това момиче което си бях избил от главата и тя пак се намърда там...Викам е ся ще я добавя в фейса и ще и пиша..
    Веднага отвърна на поканата, на което се учудих, и на другия ден и писах.. здрасти, как си, кво прайш.. елементарните да се запознае човек..

Но малко по-малко след всеки Ред тя започваше да отговаря все по бавно или със кратки изрази... спрях за известно време,и пак и писах, но вече чаках по 30-40 минути за отговор, Мамка му беше Онлайн.. викам си край няма смисъл няма да я тормозя повече.. въпреки,че ме отряза( нали не явно и гадно, но се подразбира..) след една седмица имаше рожден ден.. викам няма да ми паднат ръцете и честитих по фб.. я тя отвърна едно радостно, писа ми как е къде се губя... по-писахме малко и до там.. пробвах пак след няколко дни да и пиша пак същото бавни и едносрични отоговори...

и така мина се един месец до като не я Срещнах онзи ден в дискотеката, отиваме се едно приятелче, ама пълно няма място, въртиме на ляво на дясно... пийнахме по бира и се ориентирах към един познат на сапарето.. стоим си и си кибичим(чалга батЕ) и гледам пред мен това същото момиче танцува, погледнах към нея, веднага на другата страна се обърна..на няколко пъти я наблюдавах погледне и се завърти. Все пак засякоха ни се погледите и аз и се усмихнах, но тя си продължи да танцува...викам е ся ще я заговоря, тръгвам към и нея и бам някакви нейни приятелки я завлякоха навън.. чаках чаках.. разходих се навън няма я.. след сигурно 30 минути дойде пак се опитах, но вече решителността ми беше избягала и само я гледах отстрани си казвах колко съм тъп и глупав и страхлив и не можех да се осмеля да и кажа едно здравей .. нещо от вътре не ми даваше... и така изпуснах шанса си...

Ще кажете като те е страх, срам никой не ти е виновен, така е... но дайте някъв съвет ако не за това момиче то поне за друго да знам как да постъпя за напред, щото просто имах чувството,че сърцето ми ще изкочи а беше на 2-3метра пред мен........ : )

Имаше някакъв "пронизващ поглед" с който или искаше да ми каже "хей...здравей"... или "апф ти ли си бе ОФФ".., но не Беше обикновен поглед с който гледаш продавача в LIDL.. но аз простака..

Мега фен Аватара на NomNomNom
    не насилвай нещата - момичета много - все с някоя ще съвпаднат интересите
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

да ли пък от там не идва проблема, че "не насилвам нещата"(тоест не рискувам)..., а се надявам както каза ти: да са "съвпаднат интересите" ...

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Ако тя има интерес ще си проличи. Ти си пуснал нишан /фейсбук/ все пак.
    Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.

Повече от фен
    Мисля , че в такива моменти , когато изпитваш толкова силни симпатии към някое момиче , просто трябва да се пристрашиш и да действаш. Да ,може някоя да те е привличала , но нищо толкова силно ,колкото при тази мома , е по- разбируемо да не предприемеш нищо. Нека това да ти е за урок и да те мотивира за следващия път ,когато се зачудиш !

Повече от фен
    Няма смисъл, не можеш.

Два дни не мога да си я избия от главата.. офф яко съм се вкарал във филма..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си