.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Бицепс

MR.BICEPS
    Guest

Бицепс

Здравейте искам да попитам ако тренирам само бицепсите ще мога ли да правя лицеви и набирания защото сега не мога нито едно от тях.

Благодаря предварително

Супер фен Аватара на tochko
    Младеж вземи се пообразовай малко. Лицевите за за гърди няма да имаш полза, а за набиранията минимална. Препоръчвам изброените неща да ги тренираш заедно с крака, корем и трицепс.

Най-добре за бицепс са дъмбелите , а лицевите и набиранията може да ги правиш за загрявка

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от ةتشضل انزفث Виж мнението
    Най-добре за бицепс са дъмбелите , а лицевите и набиранията може да ги правиш за загрявка
    аххахаххха
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    аххахаххха
    е и кривия лост ми се струва че пропуснах

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от ةتشضل انزفث Виж мнението
    е и кривия лост ми се струва че пропуснах
    той пита дали ако тренира бицепсите си ще може да се набира и да прави лицеви, ти му каза да прави лицеви и набирания като загрявка за бицепса

what

the

fuck
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    той пита дали ако тренира бицепсите си ще може да се набира и да прави лицеви, ти му каза да прави лицеви и набирания като загрявка за бицепса

what

the

fuck
    Като загрявка преди тренировка имах предвид

golfarat
    Guest
    Здравейте аз съм автора само че с друг акаунт направих си програма и се чудя след известно време със нея ще мога ли да се набирам

Първи ден - бицепс
    Втори ден - гръб,трапец
    Трети ден - рамене

някои части като крака липсват защото съм тежък и ме болят краката.

Благодаря предварително

Супер фен
    По-добре да размениш местата на ден 1 и ден 2. Бицепсът участва в тренировката за гръб и ако не е възстановен на макс след Първи ден, тренировката за гръб няма да бъде ефективна на 100 %. Най-добре и правилно е седмицата да започва с голяма мускулна група- гръб, гърди. И в следващите дни тренировка за малките: бицепс, трицепс, рамене. Упражненията за бицепс и гръб се припокриват по ефекта си: дърпащи, сгъващи движения. А за гърдите и трицепса са избутващи и разгъващи.

Освен за крака нямаш и ден за гърдите. А за краката щом си тежък не е задължително непременно да правиш клек с щанга. Може да седнеш удобно на 45-градусовата легпреса и избутваш с краката платформата нагоре по диагонал. Теглото ти там не участва. Може също да правиш на машината бедрено разгъване и сгъване (там си седнал или легнал по корем), калфмашина от седеж за по-големи прасци.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си