.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Стана въпрос за това какво иска да следва като завърши гимназията и тя ми каза, че е решила да учи психология и всичко, свързано с нея, след което аз й написах следното нещо: " Аз съм ходил на психолог само веднъж за тези близо 26 г., които имам зад гърба си, но ми се наложи, тъй като за първи път през живота си не знаех какво да правя " - и от този момент нататък спря да ми пише и това се случи тази вечер, а като гледам сега е все още на линия във Фейса , кажете какво мислите много ли яко съм се издънил и може ли някакси да замажа положението, за да се издигна в нейните очи ?

Супер фен Аватара на sladura89
    И на мен постоянно ми се случва да спират да ми отговарят, само сийн и до там, ама жени можеш ли да ги разбереш какво им е в главата!

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от jorkata_bg Виж мнението
    Стана въпрос за това какво иска да следва като завърши гимназията и тя ми каза, че е решила да учи психология и всичко, свързано с нея, след което аз й написах следното нещо: " Аз съм ходил на психолог само веднъж за тези близо 26 г., които имам зад гърба си, но ми се наложи, тъй като за първи път през живота си не знаех какво да правя " - и от този момент нататък спря да ми пише и това се случи тази вечер, а като гледам сега е все още на линия във Фейса , кажете какво мислите много ли яко съм се издънил и може ли някакси да замажа положението, за да се издигна в нейните очи ?
    Просто е трябвало да и кажеш, че психологията ти е интересна и, че това е наука за душата! Така както си го написал е нож с 2 остриета, от една страна е хубаво, че се вълнуваш и се грижиш за душевното си здраве, но от друга някой може да си помисли, че имаш психични проблеми и да се стресне!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си