Добър вечер!
Такаа,родителите ми са разделени и по принцип живея при майка си.Наскоро обаче баща ми ме покани да отида да живея при него.На 21 януари новата му жена роди детето им.От тогава се опитват да ми го натикат да се грижа за него,но аз не искам!!!Отбягвах го,тъй като не искам да се насере докато го държа,да ме оповръща или нещо друго,но днес ме хванаха на тясно.Жената на баща ми ми натика бебето под носа и каза да го гледам докато се изкъпела,е да ама започна да реве,оказа се насран,омириса ми душата едвам го изтърпях.Когато тя излезе от банята й казах,че се е наакал,а глупачката взе,че ме попита дали не искам да му сменя памперса и при тази наглост аз не се сдържах и й казах,че нямам намерение да му бърша усрания задник.Тя досега се държеше мило с мен,но днес си показа рогцата и ми каза,че ще трябва да свиквам,тъй като аз ще съм тази,която трябва да го гледа докато не съм на даскало.Направо ми падна пердето не знам как ще изтърпя нея и бебето.Баща ми като разбере ще ми се кара ама...какво да се прави.Не искам за момента да се връщам при майка ми тъй като с нея се караме страшно много,но от друга страна не понасям този сополанко и не желая да се грижа за него!!!Какво да правя?