.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Михии Виж мнението
    Здравейте, отново!
    Отдавна не съм писала,защото нямах достъп до компютъра си дълго време,а не можех да вляза през телефона (забравих си паролата)
    Това чудовище ме дразни,гади ми се от него,мразя го, както него така и майка му.Вчера за пореден път чашата преля.Аз не бях на даскало заради матурите и оная идиотка пак ми остави бебето.Бях се решила,че памперси няма да сменя,а просто оставям в кошарата и толкова,да ама не се получи голям рев голямо чудо.Беше се насрал и миришеше ужасно,не можах да изтърпя и реших по някакъв начин да го преобуя.Само,че докато му сменях памперса се отплеснах,защото ми писаха в месинджър и изчадието се отместило и си изцапа ръщете и дрехите и трябваше да го преоблека и измия,много се ядосах.Просто е ужас много ме е гнус от памперсите му и също така като повръща,а той го прави доста често след ядене.
    Браво мойто момиче, ще свикнеш!
    Един ден като родиш дете, то ще прави същите неща като доведеният ти брат, така че свиквай! Само че, като ти се роди дете, освен нещата които правиш сега, ще трябва да правиш и куп други неща. Тогава може да нямаш доведена дъщеря, която да помолиш за помощ и ще трябва да правиш всичко сама, докато мъжа ти е на работа.

Ако не ти изнася - изнеси се при майка ти, какво ти пречи?!
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Михии
    Guest
    Майка ми е досадна! Мразя я! Не мога да свикна,просто не мога.В понеделник пак ще ми го остави сигурни и за това още от сега си мисля как да се измъкна

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си