Аз я прочетох и намерих много сходни неща с един мой случай.Не се обиждай но това май е първата ти по сериозна връзка. Нормално е да си се посдухал след всичко това но... При мен беше същото,момичето си беше закачено на амфети.Обясняваше ми как е спряла,как мисли само за мен и тн.Излизаше с други наркоси когато не е с мен.Но не ми казваше.Лъжите и бяха много добре наредени,в началото и вярвах.Моя съвет е да поговориш с нея,намери начина.Ако отказва, по-добре да приключвате всичко.Оставам с впечатление че ти не взимаш такива неща,много е лесно да бъдешнподхлъзнат от жена,особено такава която харесваш или обичаш. А това че не ти се е обадила първо на теб като са я уволнили е достатъчно,аз поне бих бил шута на такава директно.
Като цяло мисля че си се захванал с типичната използвачка. От историята се вижда че е с теб защото просто може би е останала без никой друг. При тия хора винаги става така.И ходи при Х заради наркотиците тоест и използва и него. Мн вероятно е утре да те зареже и ще направи това без да и мигне окото и да мисли като теб сега. дали ти е изневерила,няма как да кажем... но и да не е,аз поне не бих ходил с такова момиче. Успех!