- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Раздаване на листовки/флаери
Търся си почасова работа, за да изкарам нещо. На 15 съм и исках да раздавам листовки, всички това казват но никой не обяснява на кого може да се обадя и да попитам. От София съм. Ако има някой тук който в момента раздава такива листовки и знае къде може да се обадя, да ми пише.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Ти хубаво си на 15,но имаш ли разрешение от родителите и от общината,че можеш да работиш?Първоначално написано от gabi_94
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Това е ужасна работа..накрая на деня имаш чувството, че краката ти са изпочупени, а като започваш ти дават гигантска торба с листовки, на 203023 купчини.![]()
Тhe Hell is coming!
ами знам, казвали са ми, но исках просто да опитам, а ти работил/а ли си като такава? може ли да ми кажеш номер на който да се обадя и да попитам?Първоначално написано от Detestation
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Зимата с Деси това правихме няколко дни. Тя май в jobs.bg беше търсила. Ама гледай да раздаваш за бройка, а не за часове- повече пари ще събереш
Ти работила ли си? Защото имаш право да си избереш часове. Аз познавам хора, които работят на 4 часа в супермаркети ония каки и батковци, дето казват "елате опитайте това, онова"Първоначално написано от Detestation
![]()
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
^^ Никога повече през зимата няма да раздавам листовки, не знам за теб!![]()
Пък и има психопати...ама за тях сезоните не важат. :Д
Аз като цяло не бих раздавала отново листовки, но си е перфектно за човек, който има нужда от пари и няма много времеПървоначално написано от Decu
Мда..пък нали и годините са пречка.
Иначе и аз сега като се замисля не си струва тая работа. Или поне не за парите, за които ние работехме.. Помниш ли го оня пич, дето супер много бързаше?![]()
Да, той знаеше за какво работи за разлика от нас
А ти оня дето искаше на кафе да ни(те) води?![]()
Аз него визирах под "психопати".![]()
Голяма досада беше тва момче.
И за да не съм чак толкова безполезна спамерка => http://jobs.bg/f616450
Защо не пробваш в някой магазин да подреждаш стока?Един приятел миналата година(когато беше на 15),работеше това.Зареждаше хладилниците с безалкохолни,води и т.н. Не ми каза точно колко е печелил,но останах с впечатлението,че е доволен.Зареждаш си,подреждаш си,никой не те закача,освен ако не те пита къде се намират...чипсовете![]()
Това за нареждането на стоката ми харесва...Трябва обаче да имаш връзки,че да си намериш работа на 15
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Аз вече натрупах такъв опит,май повечето минаваме през такъв етап. Аз бях доволна от условията в моята работа и цяло лято раздавах флаери .
Здравейте искам да попитам към кого да се обърна за раздаване на флаери на 17 год съм от софия благодаря предварително