- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Как да запазя Windows?
Решила съм да си сменям харда с тези новите, които май се водят ссд или нещо такова. Обаче нямам код за windows, бях със 7 сега със 10 и безплатно ми се ъпгрейдна тогава. Но сега разбрах, че го нямало това. Имам човек, който да ми го инсталира и да смени харда, но ми каза, че за 10 нямало още работещи добре активатори. Какво да направя тогава?
Да не го слушаш, щото си има прекрасни активатори от поне годинаПреинсталирай и да не ти пука (не забравяй да си запазиш файловете
)
Да искаш уиндоус 10 на компютъра, е като да искаш да си болен от рак
Иначе има добри активатори за 10-ка!
"Абсурд - това е грях без Бог"
Сартр.
Още ли ползвате тоя spyware?
https://www.kubuntu.org/getkubuntu/
Теглиш 16.04.2 LTS и не се занимаваш с джамове. Безплатно е, така че няма нужда от активатори. Програмите също са безплатни, така че ще забравиш за замунда, кракове и т.н.
Искам си windows. Значи само да видя каква версия е инсталирана сега, да дръпна същата и след инсталация като се логна в акаунта си тя ще се активира сама!?
Използвай замунда+ си дръпни тва да ти изтрие keyloggera за следенето вграден в уиндолс 10.
Сложи си 7 Ultimate и не се занимавай с глупости, ffs!
Компютърът ти има има електронен лиценз. Ще се активира автоматично след преинсталация. Мисля, че можеш да си дръпнеш инсталацията дори от сайта на "малки меки".