.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Цитирай Първоначално написано от Free Soul Виж мнението
    Проблемът е много по-голям отколкото си мислиш. Тя се е захласнала (обича/харесва (използвайте което искате) по теб до толкова, че вече щастието ѝ зависи от теб и от настроенията ти. Т.е. самата ви връзка ѝ вреди, затова трябва да си внимателен с нея. Може да има проблем, за който ти не знаеш и трябва да я предразположиш по начин по който да я накараш да ти сподели.
    По-добре нямаше как да се каже.

Цитирай Първоначално написано от Charles Виж мнението
    По-добре нямаше как да се каже.
    Знам, затова го и казах

Цитирай Първоначално написано от Free Soul Виж мнението
    Проблемът е много по-голям отколкото си мислиш. Тя се е захласнала (обича/харесва (използвайте което искате) по теб до толкова, че вече щастието ѝ зависи от теб и от настроенията ти. Т.е. самата ви връзка ѝ вреди, затова трябва да си внимателен с нея. Може да има проблем, за който ти не знаеш и трябва да я предразположиш по начин по който да я накараш да ти сподели.
    Първо до Charles. Хареса ги и то много.Нямаше как да не ги хареса. Поговорихме си доста и още не сме стигнали до окончателно решение.До Free Soul наистина много добре си описал ситуацията,но тя няма проблем,който да крие от мен.Тя ми каза какъв е проблемът. И просто решението е трудно.Което и да вземем ще е грешно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си