- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов защо трябва да е сложно?
Първи курс студентка съм. Преместих се в нов град без да познавам почти никого. Месец преди да отида в новия град си хванах приятел(познавахме се от няколко месеца преди това), макар че в началото въобще не исках тъй като реших, че трябва да изчакам новото начало, но така се случиха нещата...то не пита. Момчето с което съм е страхотно. Обичаме се, никога не сме се карали и за първи път чувствам, че той би бил подходящ баща на децата ми. Отговорен, мъжкар и в същото време даваш много любов и т.н., което от една страна ме наплаши, тъй като се чувствам още млада и не знам дали искам да се обвързвам на такова ниво, но в днешно време тези момчета са рядкост и не трябва лесно да ги пускаш.
Та както имах някакви усещания, нов град, нови хора, нови запознанства... Бяхме се събрали моята група и една друга група в един приятел месец след като почнахме университет. Там се опознахме добре всички, но на мен ми направи впечатление едно момче от другата група. Буквално няколко дни не спирах да мисля за него..баш ми беше завъртял главата, но в същото време знам, че си имам любящ приятел до себе си и се опитах всячески да премахна всякакви такива чувства. Това което ми помогна също е, че видях, че не го привличам. Или поне не даваше никакви признаци. Та с него станахме приятели в последствие. Не е да съм ходила на кафета с него, но като сме в обща компания сме си говорили много само двамата. Може да се каже, че имах малко по-специално отношение към него, но не беше кой знае какво, а с моя приятел се чувствах страхотно.
Преди няколко дена отидохме на дискотека и пак се бяхме събрали тези 2 групи. При което момчето, към което имах симпатии се беше напило бая и се притесних за него. Исках да го заведа утях. И аз бях пила, но не кой знае колко. При което на излизане от дискотеката седнахме на една забутана пейка и ме прегърна..седяхме така известно време..после ме целуна. Никой не ни видя, но чувствата ми към него се върнаха. Буквално пеперудите в стомаха..мисля си все за него. След няколко дни поговорих с даденото момче и ми каза, че моята компания му е била приятна и ей такива, че не съжалява за случката....момчето е много умно, кавалер..
В крайна сметка в момента обичам едно момче, но съм влюбена в друго и не знам какво да правя. И двете момчета са много стойностни като хора.
Даже не знам какъв въпрос мога да задам. Чакам за вашите мнения...не знам как успях да се подредя така. Даже и такъв филм няма направен.
up :/
Ако си щастлива във връзката си, струва ли си да я проваляш заради едното привличане? Момчето от компанията знае ли, че си обвързана? Ако да, поведението му не е готино.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Знае, че имам приятел, но може и аз да съм го подвела по някакъв начин. Да, знам, че правилното е да избера приятеля си, но ми е доста трудно да слушам разума си в момента.
Е нищо хубаво не е лесно...просто иначе няма и да е интересно.
Само ще кажа, че трябва да избереш един от двамата.
По мое мнение е по- добре да останеш с първия, той поне прави някакви неща и доказва обичта си, докато втория не видях да е направил нещо подобно.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
очевидно не е щастлива - има други нужди
като не се готов за нещо, колкото и да е прекрасно, ще се измъчваш, защото реално не е това което искаш
аз имам дни, в които вместо да си сготвя сьомгата с киноа, плюскам картофи, не ми се яде риба, ако ще картофите да са вредни вечер
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Послушай сърцето си ! Избери този с когото мислиш, че ще бъдеш щастлива ... нз
Не можеш да избягаш от миналото си и то се връща отново в живота ти.
Най-добре е да опиташ с коучинг и да си изаясниш нешата.С никой от двамата е отговора !
мога да дам много разяснения само ,ако си готова за това !
Та ако някой го интересува. Реших да се разделя с приятеля си, тъй като счетох, че не заслужава това, което му причинявам. Все пак е страхотно момче и факта, че го лъжа по този начин не ме караше да се чувствам добре. Станаха нещата с другото момче и ще видим на къде ще отидат нещата. Дори и да не ми се получат нещата няма да съжалявам. Явно така е трябвало да се случат нещата. А и все още съм млада и зелена![]()
И тръгнах с другото момче като след една седмица ми каза, че в момента не му е до връзки..хмм..има една много хубава българска поговорка: От два стола на земята.![]()
пука ти, научен урок е, предстоят ти толкова други уроци
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...