Цитирай Първоначално написано от anonimna:D Виж мнението
Твоята работа е леко, гузен негонен бяга. Аз също съм живяла в нормална стая с брат ми, е и? Майка ти и баща ти нямат доходи да си позволят да излязат на квартира или да си купят апартамент, което и сама поне би трябвало да си разбрала, все пак си и пълна отличничка и евентуално нещо повече от повечето потребители тук. И та това постоянно натякване на родителите ти да се изнасяте или ремонти да правите е егоистично, няма какво да спорим. Питаш ли се те как се чувстват, като ги тъпчиш несъзнателно постоянно? Ако сама не знаеш, че родителите ти желаят най-доброто за теб, жалко. Но това е, което могат да ти предоставят в момента и недей да мрънкаш, защото има деца на твоята възраст, които няма какво да ядат, какво да носят, което мисля, че.е доста по-големият проблем от личното ти пространство.
Не съм им натяквала нищо, нека се изясним. В последно време даже те повдигат темата, а аз, за съжаление, достатъчно афектирана, я довършвам съвсем по пуберски. В течение на годините те сами ми обещаваха онова, което според вас не биха успели да изпълнят. Аз не ги принуждавам да купуват апартаменти или да се изнасят по квартири, защото съм достатъчно зряла, че да знам, че разходите по апартамента, в който живеем в момента, ще остане за тях. В съвсем скорошен разговор с тях, те обсъждаха вариант за квартира, но аз ги посъветвах, че не би било уместно, имайки предвид ситуацията. Няма как да се справят, колкото и тежко да звучи. Напълно наясно съм с това. Затова оставихме отворена вратичка на варианта с кухнята, която да се превърне в стая с бокс.
Да си в стая с брат си е едно, да споделяш стая с родителите си на около по 45 години е съвсем друго. Сама си представи поне лекото неудобство и за тях, и за мен. Те са хора, имат нужди, и аз също. И двете страни сме повлияни.
Няма нужда да споменаваш храна, вода и т.н. Аз съм достатъчно благодарна и признателна за това, което ми осигуряват и повярвай ми, те много добре го знаят, защото не съм си спестявала да им го показвам.