.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Red face Обичате ли ,когато жената направи първата крачка ?

Здравейте ! Падате ли си по това жената да направи първата крачка ? Може би повечето от вас ще отговорят положително, но със сигурност ще има и такива които ще отговорят отрицателно .
    АЗ имам мнение, че повечето като усетят че ги харесваш и се отдръпват .... може би греша ...
    И все пак колко от вас обичат инициативата към първа среща ,запознанство или др. да бъде поето изцяло от жената ?
    Последно редактирано от Roza_bez_bodli : 03-12-2017 на 22:02

При момчетата е като при момичетата, ако си харесваш даден човек и той поеме инициативата, винаги ще си доволен, но ако момче/момиче реши да почне да се занимава с някой, който няма нищо към другия не ти е приятно.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    важно е всеки да направи своята крачка на време
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    важно е всеки да направи своята крачка на време
    така е

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от Roza_bez_bodli Виж мнението
    Здравейте ! Падате ли си по това жената да направи първата крачка ? Може би повечето от вас ще отговорят положително, но със сигурност ще има и такива които ще отговорят отрицателно .
    АЗ имам мнение, че повечето като усетят че ги харесваш и се отдръпват .... може би греша ...
    И все пак колко от вас обичат инициативата към първа среща ,запознанство или др. да бъде поето изцяло от жената ?
    Да на мен ми харесва като момичето прави първата крачка, естествено за да стане нещо трябва и поне малко да ме привлича, ако не ме привлича е без значение кой ще поеме инициативата! То и аз си мисля, че като някое момиче разбере, че си я харесал се отдръпва, ама дали дефакто е така няма как да знаем без да сме пробвали! За съжаление почти не се срещат момичета, които да правят първата крачка, аз поне не срещам такива всички само седят, гледат те и чакат или даже може и да не те гледат!

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Аз съм на мнение, че който първи усети привличане, трябва да предприеме първата крачка. Какво лошо има.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    Аз съм на мнение, че който първи усети привличане, трябва да предприеме първата крачка. Какво лошо има.
    +1

Да така е, ама момичетата не мислят така! Те казват, ами момчето трябва да направи първата крачка и толкова, така е най-лесно за тях!

Супер фен Аватара на NissaN
    Не ми пречи.

Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    +1

Да така е, ама момичетата не мислят така! Те казват, ами момчето трябва да направи първата крачка и толкова, така е най-лесно за тях!
    мхм да, така е според мен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си