- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичате ли ,когато жената направи първата крачка ?
Здравейте ! Падате ли си по това жената да направи първата крачка ? Може би повечето от вас ще отговорят положително, но със сигурност ще има и такива които ще отговорят отрицателно .
АЗ имам мнение, че повечето като усетят че ги харесваш и се отдръпват .... може би греша ...
И все пак колко от вас обичат инициативата към първа среща ,запознанство или др. да бъде поето изцяло от жената ?
Последно редактирано от Roza_bez_bodli : 03-12-2017 на 22:02
При момчетата е като при момичетата, ако си харесваш даден човек и той поеме инициативата, винаги ще си доволен, но ако момче/момиче реши да почне да се занимава с някой, който няма нищо към другия не ти е приятно.
важно е всеки да направи своята крачка на време
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Да на мен ми харесва като момичето прави първата крачка, естествено за да стане нещо трябва и поне малко да ме привлича, ако не ме привлича е без значение кой ще поеме инициативата! То и аз си мисля, че като някое момиче разбере, че си я харесал се отдръпва, ама дали дефакто е така няма как да знаем без да сме пробвали! За съжаление почти не се срещат момичета, които да правят първата крачка, аз поне не срещам такива всички само седят, гледат те и чакат или даже може и да не те гледат!![]()
Аз съм на мнение, че който първи усети привличане, трябва да предприеме първата крачка. Какво лошо има.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."