- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 12-13 годишна много си пада по мене
На 13-годишните мисленето е още детско.Ако трябва да се поставя на негово място мисля,че не би ми било комфортно.Бих предпочел да си намеря някоя по-голяма 15-16.Имам чувството,че ако ходя с 13 годишна тя ще ме занимава с всевъзможни проблеми,които изобщо не са важни.Как да ти кажа на тези години децата не са се сблъсквали с истински трудности и нямат такива проблеми като по-големите.За тях проблеми са маловажни спорове и подобни ситуации в училище.Точно това би ме натоварило.Аз в момента съм на 18 и да ти кажа не бих тръгнал с по-малко момиче от 16
Хора чета ви мненията а последното на qwerty7842 ми грабна ума... Маи трябва да помисля защото наистина мисленето на 13 годишна ще ми докара проблеми.. Много размислях и ще я отрежа ..Благодаря ви за мненията![]()
Виж в никакъв случай не ти казвам:"отрежи я'' или нещо такова.Ще ти дам един прост пример.Скоро сестра ми имаше рожден ден (тя е на 14) и се бяха събрали с нейни набори.Аз като нейн брат няма как да не я уважа и да не отида на празника ( изтърпях няколко часа сред 14 годишни).И като ги слушах..техните проблеми са: някой се е скарал с друг в училище,друг не искал да ходи с останалите някъде,а после се тагнал с други хора от въпросното място.Докато мойте проблеми са как трябва да си платя бензина или съм паркирал и са ми идрали колата.Искам да ти кажа,че когато им чух проблемите ми се сториха толкова маловажни в сравнение с проблемите на наши набори.
Естествено ако и ти имаш някакви чувства към нея няма нищо лошо да се пробваш.
Абе те проблемите им може да ти се струват маловажни, ама не е точно така, това социума се изгражда от малък, дали ще си комуникативен, дали ще те уважават другите хора, или ще лицемерничат и пред теб ще говорят едно нещо, а зад гърба ти друго, така че поне аз не смятам тези теми за маловажни добре са се ориентирали от малки с какво трябва да се запознаят и сблъскат!
П.П. И все пак искам да кажа, ако си я харесва няма лошо да опита, ако нищо не се получи приключват и това е, ама може да се получи, а и тя нали ще порастне няма да седи все на 13, освен това така се трупа опит после с друга ще има повече познания и опит и ще се справя по-добре, на мен като ми липсва опит да не мислиш, че ми е добре, а съм станал на колко години! Ей сега ако бях на 15-16 какви неща щях да върша, не като преди нищо да не вдявам за момичетата!![]()
Последно редактирано от sladura89 : 03-22-2017 на 17:02
Може би пребързах със коментара по горе но просто незнам какво да правя..От една страна ми е симпатична..красива е но
проблема е там както каза qwerty7842 че мисли по детски начин..незнам може да опитам да видя какво ще стане...все пак отново ви благодаря за мненията...
Е то в твоят случай нямаш и много голям избор, защото вече си пълнолетен и не бива да ходиш с под 14 години, че е противозаконно, и все пак зависи какво правите де, ако само се целувате!
Е не мисля, че на 17 човек мисли като кой знае колко зрял, то си е до човека има хора и на 30 пак са с детско мислене, има си и хора на 15-16, а мислят като 40 годишни!![]()