.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    П.П. И все пак искам да кажа, ако си я харесва няма лошо да опита, ако нищо не се получи приключват и това е, ама може да се получи, а и тя нали ще порастне няма да седи все на 13, освен това така се трупа опит после с друга ще има повече познания и опит и ще се справя по-добре, на мен като ми липсва опит да не мислиш, че ми е добре, а съм станал на колко години! Ей сега ако бях на 15-16 какви неща щях да върша, не като преди нищо да не вдявам за момичетата!
    Може би пребързах със коментара по горе но просто незнам какво да правя..От една страна ми е симпатична..красива е но
    проблема е там както каза qwerty7842 че мисли по детски начин..незнам може да опитам да видя какво ще стане...все пак отново ви благодаря за мненията...

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от Stiliqn.K Виж мнението
    Може би пребързах със коментара по горе но просто незнам какво да правя..От една страна ми е симпатична..красива е но
    проблема е там както каза qwerty7842 че мисли по детски начин..незнам може да опитам да видя какво ще стане...все пак отново ви благодаря за мненията...
    Моля няма проблем, радвам се че съм бил полезен с нещо!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си