.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Тема: Шофиране

Hybrid View

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Цитирай Първоначално написано от LittleDude Виж мнението
    ти сигурно караш по-добре от мен
    Най - добронамерено ще ти кажа, че точно шоферите, които си вярват най - много на възраст под 30 години, правят най големите мизерии на пътя. Не те знам как караш, дано да си наистина толкова читав, колкото казваш, ама от тия ти изказвания си правя извод да ти кажа - внимавай. Да имаш нещо за супер елементарно и да се имаш за боК в него, когато това нещо може да утрепе някой, не е оферта.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    Най - добронамерено ще ти кажа, че точно шоферите, които си вярват най - много на възраст под 30 години, правят най големите мизерии на пътя. Не те знам как караш, дано да си наистина толкова читав, колкото казваш, ама от тия ти изказвания си правя извод да ти кажа - внимавай. Да имаш нещо за супер елементарно и да се имаш за боК в него, когато това нещо може да утрепе някой, не е оферта.
    всичко е божа работа... оня грузинец Гиорги Тевзадзе караше като луд в града, дрифтове, глупости, без нито едно ПТП стана звезда в нета, дава на приятел да му кара М5-цата (той се вози) и след 20 метра тоталка, отиде на оня свят

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Цитирай Първоначално написано от LittleDude Виж мнението
    всичко е божа работа... оня грузинец Гиорги Тевзадзе караше като луд в града, дрифтове, глупости, без нито едно ПТП стана звезда в нета, дава на приятел да му кара М5-цата (той се вози) и след 20 метра тоталка, отиде на оня свят
    Божа работа, ама внимавай. Карам и аз като теб от малък и то не само коли (дядо ми беше в ТКЗС-то главен механик), карам активно от бая време в София и съм по - голям от теб и все още не твърдя, че съм велик шофьор. Нека е божа работа, ма да не предизвикваме съдбата, нали.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си