Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
Под свиркане по разни поводи имам предвид неадекватни, а под сменяне на ленти - без мигач и неадекватно, примерно излита се пича от някакво локално и се престроява в крайна лява с мръсна газ без да се интересува от колоната. Редовен номера на Тодор Александров между Константин Величков и Опълченска и други места. За камиона не те разбрах, ама правилника е за всички, ако защитаваш камионджиите, ама те следва да са професионални шофери, издържали психотест и имащи професионална компетенция, което изключва да би следвало да правят такива неща. А за изпреварването отдясно да, ама е нервиращо. За СА, СВ, СО, С и прочее, тая простотия я гледам не само от коли с тия регистрации. Обикновено не ги пускам.
Понеже съм карал и карам доста в голяма част от българските градове и няма как да ги познавам всичките, ми се е случвало и ми се случва да объркам лентата и да се наложи да изпреваря цялата колона, за да не блокирам лентата, в която съм. Не е от тарикатлък, а от това че не познавам града и/или карам по неадекватен GPS. Доста хора се бъркат по този начин и ако няма поне малко колегиалност, се получава така че много повече хора чакат много повече време, щото един на инат не иска да се забави 5 секунди и да пропусне човека. Същото важи и за хората, които чакат да се включат в път с предимство... Нищо не ти пречи в задръстването да спреш две коли по-назад, за да могат да се включат. Така или иначе дремеш в задръстването. Дори и да е някой тарикат, пак нищо не ми коства да го пусна, за да не забавям 100-те човека зад него. Радвам се, че сякаш все повече хора го осъзнават това и улесняват движението, вместо да се дървят и да пречат на всички.