Жените като цяло сме по-незаинтересовани от колите и от тяхното устройство - по себе си съдя, че се зазяпвам в някакви лъскави колички по-често, отколкото да преценявам правилно (и трезво) коя кола е по-добра/удобна като устройство, по-стабилна на пътя, по-здрава, ако щеш. Харесала съм си Мерцедес за любима марка, щото са класически, лъскави и красиви...
Често се бъркаме в пространството - аз, примерно, редовно вместо да пусна ляв мигач, джасвам десен и зачаквам насрещните, за да завия, и 0,000003 секунди по-късно се сещам, че така бъркам хората зад мен и ще ме псуват, та пускам правилния мигач. Или пускам мигач за престрояване, правя го по учебник ама не го спирам после, макар да ме дразни на куче. Или някви такива (гъбени) неща.
Редовно, примерно, като видя отдалече няква гадинка, дете или шафеор на кууло, забавям твърде много и ми свиркат отзад, че съм бавна. Редовно не виждам дупки и легнали полицаи, които знам, че са там от сума години и подскачам като гумено топче. Карането назад още ми е малко (разбирайте доста) сложно, доста ми е сложно да свикна от учебната на Гошо, пък било то и на полигон.

Искам да кажа, че вицовете не трябва да те тормозят, ако караш сравнително адекватно. Ся, на всеки се случва да обърка лента/пресечка или нещо такова.

Аз докато си карах курса страшно се дразних на тарикатите, където правеха ебахти свиркането след учебните коли, макар да не сме били в каквото и да е нарушение или да сме пречили нещо. Учат ни да не скачаме на шибаната газ, когато виждаме, че имаме 1 секунда зелено, а да спрем и ония зад нас свиркат и се правят на интересни... Или пък си угасиш учебната и тия още малко ще те набият. Ще кажеш, че се родили научени и никога не се е налагало да се качват в учебни коли.
Дразня се на идиотите, където си паркират шибаните катафалки на хикс спрямо тротоара, за да има място за още няколко такива идиота - че тия, където заобикалям някак си са ми наистина СУПЕР малко и тряа еднопосочната улица от две платна и паркинг да стане едно платно и два паркинга, ест единия БЕЗ да е обозначен като такъв. :дд Мерси, че ме учите да карам на зиг-зак!
Страшно много се дразня на някви куулоиздъчи, където се мятат отгоре ми с шибаните си колела, без да се огледат и без да се намират в кууло-лента. Или на некви пешеходци, където винаги имат предимство, щот така решили - нищо, че прескачат мантинела на булевард, а 10 метра по-надолу има пешеходна и светофар. Пък и на пешеходна без светофар като се метнеш, требе да погледнеш върху кого се мяташ, щот най-малкото не носиш два тона ламарина да те пазят.