Така.. Здравейте.. Отново съм тук да се оплаквам и да се самосъжалявам като лайно, но имам нужда..Дори малко се съмнявам след като напиша темата да вляза да проверя отговорите защото просто искам да се "изповядам". Моля без "хейт" ако може..
Ще започна със CV -то си : на 17 години,нормален тиийнейджър въздържащ се от пороци.Не ходя по чалготеки,Не пия,не пуша,не ям вредни храни, не съм агресивен, ненавиждам скинари,ултраси и всякакви филмари от тия "касти",чета книги,рационален човек съм,почитател на философията и психологията.Интелектът ми е над средното ниво особено на тийнеиджър. Физиката ми също е над средното ниво ако съдя по мнението на женската аудитория и усмивките които улавям когато случайно засека погледа на някое момиче.Обща оценка като обикновен индивид от хомо сапиенс е около 8 по десетобалната система. Извинете ако ви се струва арогантно или дръзко да говоря за себе си като чели съм нещо повече и нямам "Ефектът на Дънинг Крюгер".Просто се старая да дам обективна оценка на себе си като оценяване на животно от даден биологичен вид.

Хроничния проблем: Не съм имал приятелка от около 4-5 години.Харесвал съм само 2 момичета без това за което ще говоря сега и проблемът винаги е бил там че "не ми стиска". Стискаше ми да се татуирам,но не ми стиска да целуна момиче което харесвам..Мога да целуна момиче към което нямам чувства макар да е малко грубо но се спичам здраво като става въпрос за "избраната" и така докато се престраша е вече късно и "искрата е изгаснала".На всичкото отгоре съм девствен и последния път като се "опитах" да правя секс не можа да ми стане 1 час,което ми скапа самочувствието от всякъде и вече съм още по плах.

Настоящия проблем:Накрая хванах та си харесах момиче. Този път не се целех много високо. Не е някаква невероятна,а просто обикновенно момиче,но си ми хареса невероятно много! Всичко вървеше идеално и сега като се замисля оплесках пак нещата с хроничния ми проблем да се бавя.. Мисля вече месец и половина. Излизахме на кафе около 5-6 пъти с нея,сестра й и един мой приятел. Според езика на тялото ме харесваше и още как ( казах че съм привърженик на психологията) очния контакт при разговор обикновенно е между 30-60%,а ако е повече очния контакт повреме на разговор с повече от 1 събеседник първите предположения са две: или ще се сбият всеки миг,или са влюбени.Също така когато ме гледа й се разширяваха зениците,оправяше коса,кокетничеше и облизваше устни.. Таа малко отклоних темата с тая психология.. Проблема е там,че както всичко беше като по вода изведнъж за една седмица дори по-малко охладня.. Като й пиша започна да връща много бавно, а вече не си и пишем.Не показва голям интерес напоследък и като се видим,също така започва и да ме избягва..Хей така без причина от нищото.. Не то причина има де,просто аз не я знам.Причина винаги има. Обмислих хронологията на събитията за последните 2 седмици и с нищо не съм я обидил или раздразнил,сестра й (която си пада по приятеля ми) също съм сигурен,че не говори против мен.

КАКВА МОЖЕ ДА Е ПРИЧИНАТА ЧОВЕК, така де жена,ДА ИЗГУБИ ИНТЕРЕС САМО ЗА ЕДНА ШИБАНА СЕДМИЦА?
причини в списъка според мен: а)разбрала е нещо лошо за мен
б) приятелките й ( на които тя държи много) са я надумали срещу мен
в) просто е в лошо настроение ( малко вероятно)
Знам че темата е доста зле формирана,но се фокусирайте върху ПРИЧИНИ МОМИЧЕ ДА "ОХЛАДНЕЕ"!! Вие изредете няколко причини според вас пък аз ще ги обмисля. Всъщност написах темата повече с цел да се изповядам защото не споделям тези неща с никого,а всяко човешко същество иска да бъде разбрано.

(НЕ ВКЛЮЧВАЙТЕ В ПРИЧИНИТЕ СТРАННОТО МИ ГОВОРЕНЕ ТУК,ПРЕД ХОРАТА СЕ ДЪРЖА КАТО ОБИКНОВЕН ТИЙНЕЙДЖЪР! )