Аз имам отговор на всичките ти въпроси ;д, известно време и мен ме мъчеше това, мислех си че в мъжете е пробемът и че изобщо има проблем, но всъщност проблем няма. Проблемът се създава от там че не преценяме реално ситуацията и винаги накланяме везната през нашата призма, а именно онази в която искаме всичко онова което жените не могат да предложат. С други думи, да, хората (мъжете и жените са объркани). Живеещи в механизма на дилемите, дилема между собствен усет, възприятия, искания и възпитания и възгледи на които сме обучавани и са ни нахвърляни. Разбира се че и жените им се ебе на куче, просто това е задължително лицемерие. Някак, рядко си го представяш жената да ти каже "Ами в сайта за запознанства съм за да се поизчукам с тоз оня". Според мен натуралното желание и нужда от импулсивна случка кара мъжете да скачат и да атакуват, като се сблъскат с 2-3,5-6, 10-18 случая на камък. На роботи които наистина казват едно и също "убивам време, само гледам, нищо не правя, не знам и аз защо съм тук" и това желание вече не е натурално ами е инатливо, естествено жените не ги търси един мъж с такива желания затова те си създават картинката "Ох, всички мъже са нещастници, всички мъже са едни и същи, бла бла бла", а ние отиваме на другия бряг, че жените са ебахти пасивните, ебахти скучните желания дето имат и още и още и още. С други думи, аз единствения начин по който една жена ми е интересна ако умее да издържи това да съм й на главата. Защото аз несъмнено се чувствам над жените, а на тях им е трудно да приемат, още повече да признаят ако наистина някой е над тях. Именно с тази банална тема аз им се качвам на главата, секс и чукане, и ако те ни определят като едни и същи заради нея, то същото можем да го използваме срещу тях. Те са едни и същи. Да хванеш например едни жени тука от форума. Мяцат из оргазмични теми кога са ебани, кога са мастурбирали, дрънкат неща правейки се на отракани, отворени, широкоскроени и прочие, а всъщност е просто усещането че някой е воайорствал над техния текст, прост почесано его от изпръскан провокативен текст в input поле и реално опитай да достигнеш директно до тях самите, да видиш че ядрото им е същото. Пряко, неосъзнато може би нужно лицемерие в объркани хора от объркан свят. Та, почти винаги е било така де, освен в робски времена. Аз лично мисля че женската путкае по-властна над хуя отколкото обратното и оттам тръгва оплитането. Може би текстът лееко ще ти се стори несвързан ;д и е така, опитай се да си го разбереш някак но, да.. има жени които искат само секс. Просто си го искат по техния начин, както и ние нашия.. с тази разлика.. че те ще си го получат по техния начин на раз, на два, на три.. докато мъжете ако не са изключително търпеливи и умели в селекцията ще си го получат на 15тия, 20-тия... 50-тия опит, и докато си го получиш, ти вече си започнал да искаш нещо по-различно отколкото в самото начало