- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Може ли съвет, много съм срамежлив
На 21 пишеш така?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Жалкото,е че аз съм наистина искрен и не желая еднодневки или едноседмични "връзки" и "гаджета" и чукане само за вечерта...
Ако имам симпатии към момиче то те ще са именно точно обратното на това ^^.
Може би това ми е най-голямото желание и не виждам какво друго би ми трябвало и за в бъдеще.../ А доста неща са ми минали през главата са минали и хубави и лоши/ Но едно разбрах колкото по-мил си и искрен с едно момиче толкова повече шанса ти се намалява... Хах Ебаси парадокса.
22, явно съм допуснал грешка в писането, но както и да е.
Мхм това отдавна съм го разбрал, но въпреки това продължавам да бъда себе си не желая да се превръщам в някакъв грубиянин и първосигнален само и само за да привличам момичетата, ако си се държа естествено все ще се появи подходящото момиче за мен някога, ако ли не майната му в следващия живот тогава!
П.П. Освен това този парадокс не го разбирам, но все пак в жените не може да търсиш някаква логика, а явно тези, които сме силни в логиката много не ни връзва с жените, но поначало не само при жените в България е така, а като цяло една голяма част от народа ни са си мазохисти и това много лесно си проличава като видим например резултатите от изборите, винаги се избират партии, които най-много са омазали нещата изложили са се на макс и въпреки това са на първо место е в това каква логика има???![]()
Последно редактирано от sladura89 : 03-29-2017 на 23:19
Бъди себе си! - Така виждаш, как хората влизат в живота ти и излизат по същия начин, опитвайки се да те излъжат, че ще успеят да те издържат.
Аз със еднодневки изобщо не се занимавам... ще чакам пък все някога ще ми се усмихне късметаХайде лека ви,че вече стана късно.