.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Free Soul Виж мнението
    От части съм съгласна с теб, но в днешно време малцина от мъжкия пол сте искрени в отношенията си с жените. Иначе е хубаво човек да се променя щом е към по-добро.
    Жалкото,е че аз съм наистина искрен и не желая еднодневки или едноседмични "връзки" и "гаджета" и чукане само за вечерта...
    Ако имам симпатии към момиче то те ще са именно точно обратното на това ^^.

Може би това ми е най-голямото желание и не виждам какво друго би ми трябвало и за в бъдеще.../ А доста неща са ми минали през главата са минали и хубави и лоши/ Но едно разбрах колкото по-мил си и искрен с едно момиче толкова повече шанса ти се намалява... Хах Ебаси парадокса.

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    На 21 пишеш така?
    22, явно съм допуснал грешка в писането, но както и да е.

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от sp0rt666 Виж мнението
    Но едно разбрах колкото по-мил си и искрен с едно момиче толкова повече шанса ти се намалява... Хах Ебаси парадокса.
    Мхм това отдавна съм го разбрал, но въпреки това продължавам да бъда себе си не желая да се превръщам в някакъв грубиянин и първосигнален само и само за да привличам момичетата, ако си се държа естествено все ще се появи подходящото момиче за мен някога, ако ли не майната му в следващия живот тогава!
    П.П. Освен това този парадокс не го разбирам, но все пак в жените не може да търсиш някаква логика, а явно тези, които сме силни в логиката много не ни връзва с жените, но поначало не само при жените в България е така, а като цяло една голяма част от народа ни са си мазохисти и това много лесно си проличава като видим например резултатите от изборите, винаги се избират партии, които най-много са омазали нещата изложили са се на макс и въпреки това са на първо место е в това каква логика има???
    Последно редактирано от sladura89 : 03-29-2017 на 23:19

Цитирай Първоначално написано от sp0rt666 Виж мнението
    Жалкото,е че аз съм наистина искрен и не желая еднодневки или едноседмични "връзки" и "гаджета" и чукане само за вечерта...
    Ако имам симпатии към момиче то те ще са именно точно обратното на това ^^.

Може би това ми е най-голямото желание и не виждам какво друго би ми трябвало и за в бъдеще.../ А доста неща са ми минали през главата са минали и хубави и лоши/ Но едно разбрах колкото по-мил си и искрен с едно момиче толкова повече шанса ти се намалява... Хах Ебаси парадокса.
    Не съм много съгласна. Ако си мил с еднодневка, тя най-много да ти се изсмее, а ако си мил с сериозно момиче тя ще се изнерви или ще ти благодари. Грешката ти е, че не разбираш, кога, как и с кого да се държиш по-определен начин.
    Бъди себе си! - Така виждаш, как хората влизат в живота ти и излизат по същия начин, опитвайки се да те излъжат, че ще успеят да те издържат.

Аз със еднодневки изобщо не се занимавам... ще чакам пък все някога ще ми се усмихне късмета Хайде лека ви,че вече стана късно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си