Става въпрос за едно момиче което много ми допадаше,по-малка е от мен на 17( аз 21г), чаках чаках и се престраших да и пиша.. малко мудно вървеше разговора и приключи на бързо.. след 2-3 дни се оказа,че има рожден ден.. писах и честитих и и пожелах приятно изкарване, писахме си още малко и спряхме...
Някак си тромаво и бавно вървеше разговора, но разбираемо срамежлив съм и трудно се отпускамм.. както и да е..
След две седмици я видях в дискотеката да влиза и се оказа,че масите са ни една до друга и на няколко пъти погледите ни се засичаха, но аз глупака не се престраших да я заговоря... и си тръгнах..
Разпитах малко за нея, оказа се че тя въпреки,че е много красива и симпатична е била много срамежлива... Да ли да пробвам пак да и пиша? Не съм Фб звезда,но не бях качвал или публикувал от година снимка или статус.. реших е така да пробвам и аз малко.. качих две снимки някаква песен.. , ноо забелязах че именно тя харесва ми харесва публикациите..
Знам,че е глупаво но да и пиша пак? не,че ми пука и да ме одреже,но е тъпо,че не я заговорих и ся знам ли... по-някакъв начин да и се извиня за това, че съм такъв тъпир... да ли ще звучи жалко или? ;хх