Здравейте съфорумници, отдавна не съм писал на подобна тематика, но пак опрях до форума за мнение.

Говорим за момиче на 15 с което се запознахме в интернет. Виждали сме се на живо но не сме имали контакти до тогава. Пишем си от 3 седмици и нещата в чата са повече от добре. Правим си намеци шегички и така нататък. Миналата сряда я поканих и излязохме, направихме малка разходка и всичко си беше супер. Но следващата седмица, при същата покана момичето започна да се държи доста несигурно и отклончиво. Питам я дали иска на кафе а тя хем иска, хем все си намира работа-съмнително. Отговаря, че не може да каже със сигурност кога ще излиза, а го прави редовно с приятелките си. Наред съм с това, но не и че ме пренебрегва. Фактор е, че е срамежлива дори на живо веднъж се засякохме просто така и тя беше като уплашена. Днес като свободен ден трябва да излезем пак в ранния следобед ама.... дали? Не смятам че е изгубила интерес и не ми се иска да се отказвам. Смятам че си струва момичето, но как да продължим напред??

Благодаря на тези които ще коментират. Ще отговарям ако има въпроси.