- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ревност
ЗдравейтеМомче на 21 съм има сериозна връзка от 4 години, и имам проблем със ревността. Тя се изразява във това че даже се дразня от това че се дразня дори и от най - малкото като някой колега и пише и т.н. Избухлив съм и ми пада пердето и почвам да бълвам глупост след глупост с които наранявам момичето до себе си. Обичам я и знам че и тя ме обича но проблема е в това че много я обичам и може би ме е страх от това да не я загубя или да не си хареса някой друг. Ограничавам контактите и с момчета и не за да се чувства тя зле а затова да я задържа. Тя е прекрасно момиче от добро семейство аз също съм от такова. Искам някакъв съвет относно моята ревност как да се справя и как да се справям с това мое чувство. Всеки съвет ще ми бъде от полза. Нямам нужда от нападки и обиди знам че това е грешно мое поведение и знам че не е правилно
![]()
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
ако правиш всичко това, има шанс да е мислила да те оставя (защото поведението което описа е задушаващо)
ако наистина искаш да оправиш нещата, първо я попитай дали не е твърде късно, но имай едно на ум, че може да е и тя да иска да излиза и да пробва нови неща - поне бъди готин и ги прави с нея - пътувания, излизания
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ами ревността ти 100% я задушава и обижда.
Малката ревност е сладка, прекалената-досадна и изнервяща.
А и няма как да задържиш някого който не иска да е с теб, а тя явно иска така че няма смисъл от ревност и и имай повече доверие след като твърдиш, че я обичаш.
Здравей , от личен опит ти казвам че чувството не е никак приятно. Моят приятел прави точно като теб адски откача за най малкото , защо съм имала коронка в месенджър на най-добрия ми приятел той повече ли значел от него за мен и т.н. Това е детинско. Просто се отпусни човече , да вероятно е от страх да не я загубиш обичаш я много и така нататък но знаеш че не би направила нищо с което да те нарани. Заедно сте от толкова дълго време. Идеята ти за психолог не е лоша ако мислиш че ще помогне би било супер. Но просто според мен е нужно да се отпуснеш и да приемеш факта че човека до теб също си има пространство и това че общува с хора от друг пол не означава че не те обича или че не си и важен. Опитвай се всеки път когато те дояде да релаксираш по някакъв начин.