Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
не бях влизал особено в тоз раздел известно време, но I'm kinda back bitches

тъ, ива :Д

1. креатина струва 20 лева за 500 грама и работи (500 грама са 100 дози, което значи 100 дни да го пиеш, което са 3 шибани месеца, :О )
2. тялото си го произвежда, но идеята е да имаш повече от него, което не ти вреди по никакъв начин. Не е като с тестостерона, топките ти да спрат да работят или като с HGH, да ти се наебе инсулина или нещо такова
3. като кажеш да се консултира с лекар, кво визираш? джипито ти няма представа за кво иде реч (9/10 пъти). Евентулано трябва да идеш при някъв спортен лекар, за което ти трябва талон, който трябва да вземеш от личния. Те за очни прегледи едвам дават талон, ти за някъв, който да ти каже "мани ги тия щанги" искаш
уж произвеждаме добри лекари, но по поликлиниките са едни и същи бабки, които са с толкова затворено мислене и култура , че може да ти се сгади

иии да

а иначе за трибестани, бабини зъби, путкимайни - няма смисъл. Аз лично не съм си правил опити, просто защото знам, че няма смисъл. Няколко познати са се дъхали да думкат такова, дори на 2ма аз им го поръчвах. Отзивите им са следните - сутрин се чувстваш по-надървен, свършваш по малко повече, ебе ти се повече и имаш по-добър drive някво просто се чувстваш по-нахъсан и по-витален. Тва ми казаха те. Колко е от добавката и колко от плацебо, не знам. Знам само че не качиха кой знае колко като работни тежести, нито пък минаправи впечатление да са станали по-здрави.

+- ти трябва до към 200% увеличение на тестостерона, че да има някакъв ефект изобщо. Тези буустери не могат да ти го качат с повече от 100%. Даваш си парите за да свършваш повече, тъжната истина
Аз бустерчета си пийвам преди тренировка веднъж на 3-4 месеца. Съгласен съм с тебе за тия глупости - същото като стероидите: взимаш ги - има ефект , спираш ги - няма. Едно и също е при всичко