за първото, което е на евърбилд - в момента баба ми си държи прах за пране в кутийката :Д :Д
преди 2 години мисля, силата правиха giveaway във фейсбук и го спечелих, като ми го пратиха имаше малко странен вкус и не се разтваряше особено във вода, не знам защо, беше хидрофобно на копеле :Д тва по принцип сякаш не е случая при аминокиселините (всеки е свободен да ме поправи), мислех си, че само мазнините реагират така (сипвайки 1 лъжица в чаша с вода и разбърквайки, прахта ставаше на парцалчета и се вдигаше като каймак, който блестеше и стоеше някак сребърен отгоре, мега странно) изпих 5 дози общо и го зарязах, няколко месеца по-късно го изхвърлих в тоалетната, където стана някво като пяна пак такова сребърно, бахти. Не знам кво ми бяха набутали, ама хич не беше готино. Да не забравяме и че горчеше - имаше един такъв гаден химически вкус
ташака е, че точно тази аминокиселина заедно с още 2 малко по-второстепенни е главния отговорник за мускулна маса, а тия педерасти от силата ме нашиха и дори не видях полза (ако не друго, поне беше безплатно

)
извода: ако можеш не купувай от силата