.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Question Застъпва се за мен

Здравейте! Има едно момиче и бих могъл да кажа,че съм изпаднал в невероятно странна ситуация.С това момиче не сме особено близки.Така всичко идва от там,че постоянно се застъпва за мен.Не дава никакви сигнали,че ме харесва,но защо тогава го прави?!?!?!??
    Почти винаги,когато изпадна в някоя трудна ситуация тя се опитва да ме оттърве.Било то в училище или извън него.Още по-странно е,че не се застъпва така за добрите си приятели.Естествено отвръщам,защото първо,че е готин човек и второ,че не ми е комфорно,да не предприемам нищо,когато тя има нужда при положение,че прави доста неща за мен.
    Та искам да попитам защо се държи толкова специално бих казал с мен.Ако някое момиче чете това да знае,че ще се радвам да чуя мнение,защото вие разбирате по-добре женското поведение.

Повече от фен Аватара на Iphigenia
    Може би просто те харесва като човек. Не е задължително да имаш романтичен интерес към някого, за да се застъпваш за него.
    Освен това не си ни казал какъв си - може да си антисоциален тип, който не може да се защити в трудна ситуация, и тя да те е съжалила. И защо женско поведение, това би го направил всеки за човек, който е твърде притеснителен, срамежлив и пр.
    Или може просто да я питаш защо го прави.

Цитирай Първоначално написано от Iphigenia Виж мнението
    Може би просто те харесва като човек. Не е задължително да имаш романтичен интерес към някого, за да се застъпваш за него.
    Освен това не си ни казал какъв си - може да си антисоциален тип, който не може да се защити в трудна ситуация, и тя да те е съжалила. И защо женско поведение, това би го направил всеки за човек, който е твърде притеснителен, срамежлив и пр.
    Или може просто да я питаш защо го прави.
    Изобщо не бих се определил като антисоциален.
    Женско поведение,защото тя е момиче.И някак не си представям как да я питам защо го прави.Според мен би било неловко.

Защо да е неловко. Просто я попитай от любопитство, ако ти отговори с точен отговор без да се замисля, значи ти казва истината, а ако се замисля какво да ти отговори, значи истината е друга и може би те харесва или съжалява.
    Бъди себе си! - Така виждаш, как хората влизат в живота ти и излизат по същия начин, опитвайки се да те излъжат, че ще успеят да те издържат.

Цитирай Първоначално написано от Free Soul Виж мнението
    Защо да е неловко. Просто я попитай от любопитство, ако ти отговори с точен отговор без да се замисля, значи ти казва истината, а ако се замисля какво да ти отговори, значи истината е друга и може би те харесва или съжалява.
    Еми някак не си представям въпроса: "Така и така ти защо постоянно се застъпваш за мен?" Звучи ми малко грубо

Повече от фен Аватара на Iphigenia
    Цитирай Първоначално написано от qwerty7842 Виж мнението
    Еми някак не си представям въпроса: "Така и така ти защо постоянно се застъпваш за мен?" Звучи ми малко грубо
    На мен ми звучи като напълно нормален въпрос: "Забелязах, че често ми помагаш, с какво съм заслужил това?"
    Може с леко шеговит тон, за да не звучи обвинително.

Повече от фен Аватара на KREED
    Може да го прави от съжаление...?
    Just sayin'.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си