- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- различни разбирания - да или не ?
Здравейте съфорумчета!
Пиша ви за да видя мнение по един въпрос който ми е адски странен и е свързан с връзката ми. Ще започна от там че приятелят ми е чужденец от съседна балканска страна. Имаме сериозна връзка и всичко е перфектно. Странното което виждам е тревогата му скъпите му колегии сънародници с които се знаят тук в София , да не ни виждат много-много ,като цяло , защото били клюкари и постоянно обсъждали и неговите колеги и сънародници не парадирали особено с връзките си. Например скоро да подчертая когато съм го изпратила до университета му понеже ми е на път и съм го целунала ,ни е видяла негова колежка , и му е казала: '' - оо видях те с приятелката ти днес пред университета " . И той такъв вече ; ' ох правим мн реклама не знам си какво .. '' Също така в инстаграм нямаме още снимки в профила му но е допуснал тези на които го тагвам , в фб също и никъде не пише че сме обвързани има и негови приятели с които сме излизали тук и други с които ме е запознавал но .. просто ми е странно в началото си мислех че го е срам от мен или не иска да си губи едва ли не '' фенклуба '' и да се знае че има връзка .. и когато сме говорили за това ми е казвал че не е така просто всички са мега клюкари и попринцип си е характерно да не парадират с тези неща. За мен просто това е странно , и не мисля че трябва да му пука , но той така си го знае и това е . Не знам аз ли не мисля трезво и ми е странно или какво? Според вас това на какво се дължи , свързано ли е с комплекси? И имали ли сте връзка с чужденци? Благодаря ви !![]()
Проблема на приятеля ти е следния: Той не иска връзката ви да става общодостъпна, защото както разбрах, колегите му се от тези типове хора, които обичат да се месят в чуждия живот и примерно ако се скарате те ще ви насъскват един срещу друг, а той се опитва да избегне това, а другият вариант е да крие нещо сериозно от теб. Питай го и за двете неща, виж му реакцията и ще разбереш.
Бъди себе си! - Така виждаш, как хората влизат в живота ти и излизат по същия начин, опитвайки се да те излъжат, че ще успеят да те издържат.
На някои хора не им е комфортно да показват много близост пред непознати ( навън и т.н. )
Стига твоя да няма някаква скрита игра с фенки, звучи окей
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Че това връзка ли е.. Щом статуса ми в ФБ не е обвързан значи за него не съществуваш.
Не всички обичат да излагат личния си живот на показ пред познати и непознати последователи във фейсбук и инстаграм.