Точно на рождения ми ден един приятел доведе едно момиче от класа му на купона и така се запознахме с нея. Попринцип не съм някакъв сдуханяк или нещо такова , но някак си винаги съм се притеснявал от разговорите с момичетата може би защото не съм особено предпочитан от повечето. Но с нея някак си беше нещо много по-различно... тя ме прегърна като се запознахме веднага си паснахме и мисля че събудих някакъв интерес към нея. Тя беше дошла с още една нейна приятелка и си тръгнаха после с момчето което ги доведе на купона и тя ми поиска телефона да си говорим , аз понеже се притеснявах много я помолих да стане постепенно. Тя ми звънна и ги слушах как си говорят с приятелката и... освен че гласът и е нежен е и много красива... колкото мен висока някъде с черна коса и хубави сини очи. Мисля си че направо се влюбих? Аз непрекъснато и правя комплименти и неща от тоя сорт и ми харесва да се държа така, но изглежда на нея не и харесва. Питах някои момичета дали обичат приятеля им да ги уважава и да им прави комплименти и те казаха да? Не мога да разбера женския пол, и не се учудвам че ми куца общуването с тях.