.
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Threaded View

Цитирай Първоначално написано от Necrologist Виж мнението
    Мисля, че е време да хвърляш бомбите.
    Така де, да си намериш друго момиче, с което да се държиш добре.
    Виж сега... ако намеренията ми не бяха сериозни и не спирах да мисля за нея нямаше изобщо да ви занимавам. Когато АЗ се държа добре с момичето ми , аз го правя не заради някаква забежка или нещо такова.. . Не ми е целта да я сваля и после да я зарежа и после да се правя че не я познавам. Тея обикновенните свалячи дето се лигавят , те го правят именно заради това разбираш ли ме? А аз влагам усилия в опитите ми. Всеки път когато я видя сърцето ми бие и тайно се надявам да разбере колко я обичам. Всички имат напълно грешна представа за мен. В реалния живот никога не съм имал възможността да съм сериозен и отговорен и да правя подобни жестове. Пред приятелите ми винаги съм бил човек който винаги ръси глупости. Винаги съм им казвал че не ме познават, че не знаят какъв човек съм всъщност. Но те си мислят че се филмирам или нещо такова... Вътре в себе си аз съм умен и свестен човек, но никога не съм го показал на другите. Когато реших да действам с това момиче реших да не се преструвам на някои готин пич ами да я предразположа от самото начало(както ми идва отвътре).
    Последно редактирано от ةتشضل انزفث : 04-05-2017 на 19:21

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си