- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Момче и момиче приятели?Защо така?
Моя проблем е следния...тъйкато в този сайт намирам супер съвети и много верни неща реших да пиша.Вече около месец,два имам нов приятел-момиче.Първоначално разбрах че ме харесва,но следи не и обръщах внимание..искаше да се запознаем..аз не исках,но след като се запознахме аз рразбрах че е невероятен човек.След като почнахме да излизаме..не сами и с нейни приятелки и мои приятели..се разбрахме да си останем приятели защото знаем че ако станем и след това ще скъсаме и ще се намразим,а и двамата се желаме като приятели.Тя вече не ме харесва и отношенията ни са супер.Но има друг проблем.Всички от нейното училище мислят че сме гаджета защото сме излизали заедно.Какво от това?Когато момче и момиче излизат не значи нищо.Другоъо което правят,освен говоренето е че едно момче я харесва и пуска слухове че аз съм се целувал с нея,а това е пълна лъжа,и вече всеки който ме види с нея ме пита:харесваш ли я?Гадже ли ти е?И родителите и съученици.Вече ми е дошло до гуша.Всеки който видя.Тя ми е обикновен приател забога!!!Моля ви дайте ми съвет как да разкарам досадниците и какво да правя!Дайте пример от вашия живот!Благодаря!Извинете ако има грешки,но бързам!
дай им време да свикнат, и не обръщай внимане, обйрни го на майтап тип - да, целуваме се, ше се женим
и с нея говори, ако не е наясно че другите пускат слухове, защото може да й създаде проблеми в евентуална връзка
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Да тя знае.Именно тя ми казва за слуховете на така наречените ,,ревнивци".